ForestRay isimli üyenin son içerikleri

1. F

Bilgisayarım Yükteyken Siyah ekran hatası veriyor.

GIGABYTE AORUS P750GM 750W 80+ Gold Full Modüler 120mm kullanıyorum. Ve bunu buraya yazarken tekrar hata aldım. Çok can sıkıcı olmaya başladı.
  2. F

Bilgisayarım Yükteyken Siyah ekran hatası veriyor.

Arkadaşlar merhabalar, bir süredir sıklıkla aldığım bir sorunum mevcut. Çoğunlukla bilgisayar yükteyken görseldeki gibi bir çökme ile karşılaşıyorum. Oyun oynarken ansızın siyah ekran oluyor ve kapanıyor, sistem tekrar başlatılıyor. Fakat nadiren de olsa yükte değilken mavi ekran yiyorum...
  3. F

Ryzen 5 7600x ısınma sorunu

Tekrardan Merhaba arkadaşlar. Tavsiyeniz üzerine termal macunu değiştirdim. İncelemelerime göre Boşta 48 derece Yükte 66 derece oluyor. ( High ayarlarda oyunlar dahil ) Teşekkürlerimi sunuyorum.
  4. F

Isıtması ile ilgili şu sorunu çözebilirsem tavsiye ediyorum :D
  5. F

Ama şunu diyebilirim. Rust girip denedim. Orta ayarların bir tık üstünde 67 derece sabit bir işlemci performansı aldım. 200 Fps söz konusu. Valorantı siz düşünün.
  6. F

Valla şu anda pek öyle bir durumum yok sanırım. Valoranta hiç girmedim açıkçası. Yalan olmasın
  7. F

açıkçası sanmıyorum, şahsen kendim taktım. Hatta tam oturuyor mu diye önce bir denedim. İşlemcide ufak bir iz oluştu. Oturduğunu anladım ve monteledim. Yarın macunu yenilerken tekrar bakacağım. Boştayken bu kadar fazla olması sadece canımı sıkıyor. 45 - 50 arası olsa yine kafiyim. Oyundayken 85...
  8. F

Dediğiniz gibi güç modunu seçtim, oyunda 85 derece oluyor. Termal macunu sipariş verdim hayırlısıyla yarın değiştireceğim. Teşekkür ediyorum, bilgilendiririm yine.
  9. F

Dediğinizi yaptım 4 derece düştü. Dengeli mod seçiliydi. Güç tasarrufuna aldım. Anlık olarak 47 derece, fakat bu oyunlarda performansı etkiler mi ? Termal macunu değerlendireceğim. Teşekkür ediyorum
  10. F

Ekstra bir termal macun kullanmadım. Soğutucunun stok halinde gelen macunu kullandım. Performans ayarlarını nereden yapabilirim, bilginiz var mı ?
  11. F

Merhabalar, sistemimi Allah'a şükür dün dizdim. Dünden beridir sıcaklık derecelerini izliyorum ve hoşuma gitmeyen bir konu mevcut. Öncelikle sistemimi paylaşayım. Sistemim ; MB - MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI Soket AM5 DDR5 6600MHz CPU - AMD Ryzen™5 7600X 4.7GHz GPU - MSI GEFORCE RTX 3070...
Geri