Silikonlu kablosuz kulaklık lazım. 2k kadar verebilirim. Bass benim için önemli. Mikrofon gürültü engelleyiciden çok dediğim gibi bass önemli. Daha önceki kullandığım kulaklık taotronics soundliberty 53 pro ydu ve çok memnundum. Ürünü şuan bulamıyorum.
Arkadaşlar bana ortalama 5gb 1 haftalık lazım böyle indirim kodları olur veya ucuz direkt SMS ile alabileceğim paketler olur var mı bildiğiniz. 380.1 haftalık 10gb veriyor ve bana göre pahalı
Hocam yetkili garantilere güvenmiyorum Türkiye ye de bir tane alıyor distribütör garantili bir yer. Arıza tespit için bile para alıyorlar garantisi bitince
Nisan 2023 de Asus Tuf gaming F-15 markalı laptop satın aldım. Mayıs ayında wi-fi karti bozuldu. Yani bir çalışıyor bir çalışmıyor 10 dakika çalışıp komple uçak modu gibi tüm wifiler gidiyor aygıt yöneticisinden baktığımda kod 10 veya kod 43 hatalarını alıyordum. İnternetten sipariş verdim...
xiaomi 13t pro kullanıcısiyim. Tabletten banka uygulamasında ss alınırken telefonda SS alamıyorum. Güvenlik amacıyla alınamadı diyor. Bunu kapatmanın bir yolu yok mu?
Arkadaşlar merhaba. Ev interneti arayışındayim. Altyapı VDSL maks 100mb destekliyor daha önce kullandığım ama memnun olmadığım sağlayıcılar ; netspeet, gigaspeed, millenicom ( bazıları fiyat bazıları müşteri hizmetleri) maks aylık 450 500 civarında 50mb bile yeterli
Arkadaşlar merhaba. Evde eşyaların yerini değiştirirken internet kablosu koltuğun arkasındaydi. Hafif bantlar kalkmisti. Bende değiştirmek için komple soktum. Ancak bu şekilde gördüm. Bu normal mi. VDSL var. Siyah olan dış hattan geliyor.