ForgettaShow isimli üyenin son içerikleri

1. ForgettaShow

MSI 5070 laptop işlemci 95 derece

Merhaba, Yurttan arkadaşımın 6 aydır aldığı MSI Katana 17 HX BI4W model laptopu işlemcisi çok ısınıyor gereksiz yere donma kasma yapıyor yeni format atılmış olduğuna rağmen. MSI Center’da işlemci F26’da %30-40 kullanımda 95 derece görüyor, LOL’de %10 kullanımda 94 derece görüyor, ekran kartı...
  2. ForgettaShow

FUN60 Pro alınır mı?

Valla hocam aldım bile linkini attığım çoğaltılcıyı satıcı puanı yüksek gibi. 3.0 diyor ürün ama 2.0 olursa da çok sorun değil kulaklık klavye mouse vs. Takacağım zaten.
  3. ForgettaShow

🔥İndirim AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Türkçe Manyetik Kablosuz Klavye 1879 TL

1,999 TL olduğu için kuponu kabul etmedi ancak USB çoğaltıcı lazımdı onunla beraber aldım az önce, teşekkürler.
  4. ForgettaShow

FUN60 Pro alınır mı?

Idefix'ten TT kuponuyla 300TL indirim yaparak USB çoğaltıcıyla beraber 1,898 TL'ye aldım.
  5. ForgettaShow

FUN60 Pro alınır mı?

Ben alışığım zaten 60'a ancak terreddütteyim bu klavye için AULA F75 ile arasında kaldım (Aula F75 alırsam ikinci el alacağım sıfırı pahalı). Idefix'ten mi alayım Gaming.gen'den mi? Sanırım ihtiyacım olan USB çoklayıcı ile beraber alacağım.
  6. ForgettaShow

FUN60 Pro alınır mı?

Aktif olarak zaten %60 kullanıyorum alışığım şahsen sorun etmiyorum onu. 1771639079 Hocam maalesef iki klavyede bütçemi aşıyor.
  7. ForgettaShow

FUN60 Pro alınır mı?

Ziyoulang T60 red switch kullanıyorum genel olarak memnunum ama bazı tuşlara çift basıyor, bu yüzden değiştirmek istiyorum. Aula F75 almak istiyordum ancak Fun60 Pro ilgimi çekti, alınır mı? TT'den kupon aldım ama Idefix'te kupon kodunu girdiğimde ürün 1,999 olduğundan 1 TL'lik ürün daha...
  8. ForgettaShow

🔥İndirim AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Türkçe Manyetik Kablosuz Klavye 1879 TL

Nasıl düşüreceğim fiyatı yardımcı olma şansın var mı?
  9. ForgettaShow

Bu klavye alınır mı?

rez rez rez 1771349177 Nasıl oluyor yardımcı olur musun? Bende ziyoulang t60 var ama artık sorun çıkartıyor, bazı tuşlara çift basıyor. Fun60 pro iyi midir alınır mı?
  10. ForgettaShow

Mikrofon kalitesi orta düzey ses kalitesi güzel bir kulaklık önerisi

Arkadaşıma aldırdım 2 yıl önce hala kullanıyor, memnun
  11. ForgettaShow

Cs2 fps bir anda düşüyor

Sistemim imzada, orta-düşük grafiklerde 180 FPS falan alıyorum 1400x1050 (4:3)'te ancak şuan maçtayım FPS 140-180 civarı iken bir anda 50-70 civarına dönüyor. dikey eşitleme kapalı, açınca düzeliyor ancak 1 dakika sonra tekrar FPS düşüyor, kapatınca yine düzeliyor ancak 1 dakika sonra yine aynı...
  12. ForgettaShow

🔥İndirim REDRAGON UCAL PRO HOTSWAP - MEKANIK RED SWITCH ( 1.699 TL ) PESİN 5 taksit

Beyler alınır mı bu? Bende red switch arıyorum aktif kullandığım Ziyoulang T60 artık bazı harflere çift basıyor
  13. ForgettaShow

W11 not defteri çalışmıyor

Not defterini açıyorum, bir şey seçmeyi denediğimde yanıt vermiyor hatası verip kapanıyor. Nasıl çözebilirim?
  14. ForgettaShow

Çözüldü✓ Ryzen 5 5500 Boşta 80 Derece

adamsın
Geri