Çekmediği yerlerde vardır illaki. Bu benim memnuniyetim İstanbul'dayım genel olarak iyi çekmekte. Türk telekoma tekrar gidip paket fiyatlarına bakacağım...
Vodafone'a geçtim rahat ettim. Çekim gücü olarak oldukça iyi çekmeyen bir yer görmedim şimdiye kadar. Faturalı hattım 15GB Internet 2000DK konuşma 1000SMS...
Bugün sizlere Reddit'te bulunan ve AMD ile ilgili çoğu sorunun çözümü bulunan rehberi DeepL kullanarak ve bazı yerlerini kendim çevirerek sunmak istedim...
60W Şarj
Gizli Ekran
Kamerada iyileştirme
panelde iyileiştirme
CPU'da bir yeni nesil
Daha iyi ekran süresi
Tam olarak daha neyin gelişmesi gerekiyor? Ha...
S26U gizlilik modunu kullandıktan sonra özelliği kapatsanız bile ekran böyle oluyormuş. Gizlilik modunun çalışma mantığında bazı pikselleri kapattığı için...
Privacy display hariç elle tutulur ne farkı var ki? Ekranda yaptıkları şeyi baya beğendim şahsen ama 1 yılda yapılan tek yenilik bu olmamalı be. Şarj...
Alınır fakat pil durumu muhtemelen çok kötü olacak. iOS 26 ile daha da büyük sıkıntı. Şu an ikinci el S24 FE'ler 18-19 bulunabiliyor ilerleyen zamanlarda...
Şuan satmak mantıklı olacaktır çünkü yaza kadar sistem fiyatları daha da uçar büyük ihtimal motora gelecek zam ile eşitlemiş olur, 3 4 ay kullandığın yanına...