Forjest isimli üyenin son içerikleri

1. Forjest

Nvdia App Yukleme Cok Uzun Suruyor

Driver yükleyicisi Snappy driver installer'ı kullanabilirsiniz tüm sürücüleri yükler. https://driveroff.net/sdi/SDI_R2601.7z
  2. Forjest

Windows Diski Görmüyor

Bios'da VDM ayarı varmı bunu kapatmanızı öneririm eğer varsa. Bende de aynı sorun olmuştu format atmaya çalıştığımda diski görmüyordu. Netten araştırma yaparak çareyi buldum. Sizde de bios üzerinden disk ayarları ile ilgili bir fonksiyon vardır diye düşünüyorum.
  3. Forjest

Telekom Mobil Tarife Hk.

Vodafone'da da iyi kampanyalar var bakmak lazım. Farklı operatöre geçebilirsiniz fiyat araştırmaları yapmak lazım hangisi iyise ona geçin.
  4. Forjest

45.000 TL Ye Telefon Önerisi

Buradan amiral gemisi telefonlarına bakabilirsiniz fikir yürütmek için öncelikle iyi bir araştırma gerekli. Bu paraya bir çok telefon modeli satılmakta yani iyi bir telefon alınabilir. Saygılarımla iyi sosyaller.
  5. Forjest

Psudan Çit Çit Ses Geliyor

PSU'yu söküp iyice bir temizlik yapın toz pislik vardır. Sonra sırayla işlemci ekran kartı psu fanlarını kontrol ederek test edin.
  6. Forjest

Gemini'ye Erişebiliyor Musunuz ?

Sorun yok kullanılabilmekte.
  7. Forjest

Yardım Ekranımda Böyle Bir Sorun ile Karşı Karşıyayım.

Yetkili servise verin baksınlar panel hatası olabilir. Yoksa neden pixeller çıksınki çıkmaması lazım.
  8. Forjest

PC Fiyat Bilgilendirilmesi

25-30 arası
  9. Forjest

Yardım Lütfen Usb (D) Sürücüsüne Bir Disk Yerleştirin Hatası

Varsa başka bir bilgisayarda deneyin. Usbdisk bozukta olabilir ihtimaldir. Yoksa hata ibaresi çıkmazdı.
  10. Forjest

Çözüldü✓ İnternet Kazanma Yolları Varmı

Bende istiyorum internetten para kazanma yollarını bulmak. Bilgilerini üyeler buraya aktarırlarsa eğer çok iyi olur. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
  11. Forjest

Bu Laptop Alinir mi(2.El)

Laptopun özellikleri çok iyi. Sıfır fiyatı yüksek ama 2.el alınabilir. Tanıyorsanız ve ürün düzgünse eğer iyice bakın cihaza öyle alın.
  12. Forjest

Yardım Vodafone Ev İnternetine Başvurulur Mu?

Türknet abonesiyken aldığım hız 100Mbps idi. Daha yüksek internet yok alt yapıda. Vodafone'a sormadım daha kaç mb internet vereceğini. [H4 id='USER46868coldplayUSER']coldplay[/H4]
  13. Forjest

Yardım İş Yerine Türk Telekom Kablo Çekildi, Ne Zaman Fiber Verilir?

Kısa zamanda fiberi aktif edebilirler. Bekleyip görmek lazım. Siz TT ile görüşme yaptınızmı hiç. görüşmekte de yarar var.
  14. Forjest

Yardım Laptop ile Ne Yapabilirim

Ramlerin değerleri hakkında malumatım yok ancak aynı ram'se eğer takılabilir mantıken.
  15. Forjest

Yardım Vodafone Ev İnternetine Başvurulur Mu?

TürkNET abonesiydim fiyatı artırdıklarından dolayı aboneliğimi iptal ettim. Şimdi Vodafone'a geçeceğim inşallah fiyatlarında da anlaşırız. Vodafone bildiğim kadarıyla Taahhüt yapıyor yıllık. Olmasa iyi olacaktı ama yapacak bir şey yok. Binadaki hızımda 100Mbps.
Geri