Forjest isimli üyenin son içerikleri

1. Forjest

Kamerası iyi olan telefon onerisi?

S24 El değmemiş sıfır olmasından kaynaklı olarak daha iyi. IPhone 13 yenilenmiş telefonu almazdım ben. S24 daha güzel.
  2. Forjest

IPhone 16 güzel ben beğeniyorum. Telefonumu yakında değiştireceğim IPhone almak bende istiyorum. Ancak Android'in tadıda bir başka olmakta geçiş benim için zor olacağa benziyor. IPhone'larsa kasma donma minimum seviyede tabii ki.
  3. Forjest

Başka Operatörden Türknet'e Geçiş

Hayır bende bu ekran hiç çıkmadı. 192.168.1.1 tarayıcıya giriş yaptığımdan modem ayarlarını yapabiliyorum.
  4. Forjest

S25 kullanıyorum çok memnunum. Tavsiye edilir. Video ve görüntüleri canavar gibi. Kamerası iyi bir telefon.
  5. Forjest

Başka Operatörden Türknet'e Geçiş

Ben Turknete geçtim huawei modem bağlantısı yaptılar. Çokda memnunum ilk 3 ay 399tl ödeyeceğim sonraki aylar için 524tl ödeyeceğim. Tavsiye edilir.
  6. Forjest

Türk telekom ne bu aga

https://www.turk.net/1000-mbps-internet
  7. Forjest

Laptop kapanma sorunu

Güç ayarlarından dengeli ayarı seçerseniz eğer bir nebzede olsa yararı olacaktır. Laptop'un genel temizlik işlemlerinide yapmak üst mesajdaki arkadaşımızın dediği gibi yapmak gerekli.
  8. Forjest

Türk telekom ne bu aga

https://www.turk.net/1000-mbps-internet
  9. Forjest

Öğretmen için laptop önerisi

https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-slim-3-intel-core-i5-13420h-16gb-512gb-ssd-freedos-15-3-wuxga-tasinabilir-bilgisayar-83k1003mtr-pm-HBC00008O31RA...
  10. Forjest

Çözüldü✓ AM5 anakart pin yamuk

Garantisi varsa eğer servise göndermeniz akıllıca olacaktır. Birebir değişim bile olabilir. Bence fazla dokunmadan karta gönderin derim.
  11. Forjest

Windows 11 Pro 26 H1 28000.1199 Programlı

Windows 11 Pro 26 H1 28000.1199 Programlı Eklenen Programlar ve ayarlar: Microsoft Edge, Defender bulunmaz Google Chrome, WinRAR, Foxit Reader, HashTAB Md5 kontrolcüsü Google Chrome'a Adguard reklam engelleyicisi ve Browsec VPN Eklenmiştir. Engelli sitelere giriş sağlar. Microsoft Office 2021...
  12. Forjest

Ant Download Manager 2.16.3 Final Türkçe

IDM'den daha güzel ve hızlı bir programdır. Tüm internet üzerinden video sitelerinden indirme işlemini yapar. Tavsiye ederim.
  13. Forjest

Ant Download Manager 2.16.3 Final Türkçe

Ant Download Manager 2.16.3 Final Türkçe Katılımsız kurulum. Kurulumdan sonra dili Türkçe olarak gelir. Masaüstüne kısayol bırakır. ( En iyi Internet download manager alternatifi bir programdır ) Tüm sitelerden video ses dosya indirme işlemlerini layıki ile yapar. Hakkında? Ant Download...
  14. Forjest

Modding Katılımsız Free ücretsiz programlar arşivim 2025

Katılımsız program kurulumları konusuna yeni linkleri eklenmiştir bilgilerinize saygılarımla.
  15. Forjest

Oyunlar eskisi gibi büyük bir kitleye hitap etmiyor

Uzun lafın kısası herşeyin tadı kaçtı evlat artık. Maalesef ki. Saygılarımla
Geri