Forjest isimli üyenin son içerikleri

1. Forjest

❌İndirim Bitti! Kumtel Ktf-355 50 Watt 5 Pervaneli 16’ Siyah Ayaklı Vantilatör 699 TL

BIM Marketten kule tipi KUMTEL vantilatör aldım çok iyi çıktı. Üflemeside harika tavsiye ederim hala stoklarda var.
  2. Forjest

Çözüldü✓ Aanakartımın Driver Güncellemelerini Yapamıyorum!

İobit driver booster programını kullanabilirsiniz net üzerinden temin edip bilgisayarınıza kuracaksınız. Driver tarama seçeneği ile arama yaparak eksik driverları bulması bir kaç saniye sürer. Sonra da son işlem yüklemek kalıyor geriye.
  3. Forjest

Edit Hesabı İçin İsim Önerisi?

Progressiveman , Biops
  4. Forjest

İnternet Hızlı ama Hep Ping Var

Modemi resetleyip bakmak lazım. Wifi ağınıza başka kişiler bağlantı kuruyormu. Çok yoğunsa bağlantı trafiği buda etkili olabilir pinglerde.
  5. Forjest

Boşta 2gb Ram Kullanımı

XFCE LXDE masaüstü ortamlarına geçiş yapın. Gnome KDE ram tüketimi biraz fazla.
  6. Forjest

Türknetten Millenicoma Geçmeyi Dünüşünüyorum Yardımcı Olurmusunuz

Bende Türknet'den Millenicom'a geçmeyi düşünüyorum. Fiyat performans
  7. Forjest

Yardım Yamaha Xmax Nasıldır ? Alınır mı Sizce ?

Xmax'ın fiyatı ve parçalarının fiyatlarıda çok. Honda Forza iyi bir alternatif motor olabilir. Mantıklı bir seçim olacaktır.
  8. Forjest

İşlemcimi Ram mi Yükselteyim ?

İşlemciyi upgrade etsen daha mantıklı gibi. Ram'i de sonra yükseltirsin hem düşük fiyatlar olur beklersin birazda.
  9. Forjest

Uygun Fiyatlı Ev İnterneti Önerisi

Millenicom operatorünü tavsiye ederim. Taahhüt yok. Buradan sitesini ziyaret edebilirsiniz.
  10. Forjest

Yardım Tecrübesiz Biri Nasıl Araba Almalı

Renault Clio iyi bir seçim olacaktır. Satarken hızlı ve rahat satışı var bu arabanın.
  11. Forjest

İndirme Yapmak İçin Tarayıcı Önerisi

Düz olan Opera'yı yüklemeniz yeterli gelecektir. Ben düz olanını kullanıyorum.
  12. Forjest

Google play store veya kendi sitesi üzerinden indirip kurun. Son sürüm zaten sitedekiler. Ben dosya indirmelerimi opera ile yapıyorum şu ana dek hiçte sorun yaşamadım. Opera bence mobil platformunda gayet kullanışlı bir tarayıcı.
  13. Forjest

Video ve medya indirmek için IDM downloader'ı kullanmak gerekli. Sadece indirme için Opera browser tek başına yeterli gelir. IDM'i İNDİR
  14. Forjest

Opera browser'ı tavsiye ederim. VPN engelli sitelere girişte var. İndirmelerimi opera üzerinden yapmaktayım. Operayı indir
  15. Forjest

Öneri 50-55 Bin TL Laptop Önerisi

Aynısını kullanıyorum şu ana kadar sorun çıkartmadı. Diğer taraftanda anakart yanması hakkında bilgim yok. Bilen arkadaşlar yorum yaparlarsa eğer iyi olacaktır.
Geri