Dism++ 'yı kullanarak derin sistem temizliği yapın düzelir.
https://pixeldrain.com/u/i2Ch2rka Zipten çıkan dism++64 dosyasını çalıştırıp gerekli sistem ayarlarını temizliği yapabilirsiniz.
Sıfır cihazlarda oyuncu laptopu zor ancak 2.el bakmanız işinize daha çok yarayacaktır.
Burada bir tane gördüm sarı sayfada. Bakın inceleyin ve araştırın mutlaka güzel bir cihaz karşınıza çıkacaktır. Saygılarımla
Bu ay Türktelekoma geçtim çokda memnunum. 6 ay 640tl sonrasında 1200tl olacak.Müracaat ettikten bir gün sonra telekom ekibi geldi bağladılar interneti.
Logitech marka aldım 1 ay oldu. Çokda memnunum bilinen markalara bakmak gerekli. Resimdeki mouse fiyatına göre iyidir diye düşünüyorum. Ancak fikrim yok başka da.
Madem hızlı sistem istenmekte FPS artışı içinde Modlanmış lite windows 11 kurmanız daha mantıklı. Windows 10' un desteği bitti bilindiği üzere. Kendim windows 11 power edition'ı kullanıyorum hızından da çok memnunum tüm oyunları akıcı ve seri şekilde oynuyorum. Karar sizin windows 10 Iot...
Turknet aldım bundan 6 ay evvel son ödenecek faturayı şişirdiler bende aboneliğimi iptal ettirdim şimdi Türk telekoma geçtim çok memnunum. 100 Mbps internetim var. Keşke 1000Mbps olsaydı ama yok alt yapısı.
Osmanlı Rüya Tabirlerinde Boyun Vurulması ve Kafa Kesilmesi
Borç ve Sıkıntılardan Kurtulma: Rüyada boynunun vurulduğunu ve başının vücudundan ayrıldığını görmek; kişinin zihnini yoran düşüncelerden, borçlardan, dert ve kederlerden kısa sürede kurtulacağına delalet eder. [1]
Maddi Genişleme...