Koltuk ayarı, aynaların ayarı, emniyet kemeri takılı olsun sinyallerinide verirsen eğer ortada sorun kalmaz. Eğitmenin sözlerini dinle birde İnşallah geçersin hayırlı uğurlu olsun.
Cihazı yakından kontrol ederek almak mantıklı olacaktır. 2.El ne de olsa bir problem çıkabilir muhtemelen. Dikkatli olmakta yarar var değerli kardeşim. saygılarımla.
Sıfır SSDlerin indirimlerini kovalaman gerekecek.. Ya da ikinci el bakacaksın uygun olanı mutlaka vardır. Evet fiyat belirtmemişsin ondan gönderdim linki.
Modlanmış Windows 11'ler bir harika hızlı ve akıcı bir kullanım deneyimi sağlıyor.. İstek olursa eğer buradan paylaşırım sistemi..
Şimdilik windows 11 ile yola devam ediyorum her şey çalışıyor sağlam şekilde.. iyi forumlar saygılarımla..
TurkNET'in son yaptığı zamdan sonra hattı kapattım şimdi mobil internet üzerinden giriyorum net'e. İyikide kapatmışım hattı. Millenicom servis sağlayıcıya geçme düşüncem var şimdilik askıya aldım. Fiyatlar oldukça artmış artık.
Facebook Profilimi sildi Meta Al Devreye Girdi
Biraz evvel facebook'a girdiğimde Meta Al sayfasının çıktığını gördüm. Benim adım yazmıyordu facebook profilinde uğraştım ama bir türlü durumu düzeltemedim.
Varmı buna benzer sorunla karşılaşan varsa durumu yorumlayabilirmi. Benim hiçbir fikrim...