Hocam açıkçası çokta para vermek istemiyorum, zaten evde bitane eski tank tipi Canon vardı. Daha ufak renkli çıkaran arada 3-5 sayfa çıktı alabileceğim bişey olsa yeterli :)
1763367116
Sağolun hocam bilgiler için, çok fazla para vermek istemiyorum açıkçası. Renkli çıkaran arada çıktı...
Yazıcılar ile aram eskisi gibi yok :) Ev için, arada böyle 5-10 sayfalık çıktı alabileceğim. Renkli ve siyah beyaz çıkaran, sorun çıkarmayan f/p yazıcı önerirseniz sevinirim :)
Dostlar çok takip edemedim, gerçekten fiyatı düşen f/p telefon önerebilir misiniz?? 5G desteği olursa güzel olur, bütçe 13.500₺ şimdiden teşekkürler :)
Hocam ben bu videodaki ayarları kullanıyordum, 1080p30FPS Webcam'de var herhangi bir sorun yaşamıyordum, yayında ve kayıtlarda. (R5600 İşlemci + RTX4060 + W11)
Video Linki
Hocam Epicte Definitive versiyonu var paket olarak, indirimde şu an. Ama eski oyunlar dahil mi bilemiyorum. https://store.epicgames.com/tr/bundles/grand-theft-auto-the-trilogy-the-definitive-edition
Hocam bende işlemci ve ekran kartı normal sıcaklıklarda olmasına rağmen o düşüşler oluyordu. Bence oyunun ve son zamanlarda ki W11 Güncellemelerinden kaynaklanıyor olabilir.
Hocam bende R5600 + RTX4060 ekran kartı var ne yaptıysam son zamanlarda ki FPS düşüşlerini ve dropları düzeltemedim. Bende sildim oyunu o günden beri girmedim. 70-80 FPS'ye kadar düşüyordu, bu sistem ile o düşüşler mümkün değil yani :)
Hocam sırf popüler diye "HAWK FAB V4" almayı düşünüyorsanız eğer başka modellere bakmanızı öneririm. Geçen ciddi indirimdeydi diye aldım. Fakat oturma yeri ve sırt kısmı bu para için yetersiz ve konforsuz geldi bana. Bu fiyatlarda daha konforlu bir model vardır bence :)