Bencede marka önemli ya, özellikle Turbox TwinMos gibi ucuz değişik markalar çok çok kötü. 2 ay sonra hepsi arızaya gidiyordu.
1779960983
Hoca. KİOXİA SDD'si nasıl? Yani uzun ömürlü veya sıkıntısız bir markamı?
1779961063
Evet ya M2 ile aynı fiyat fakat daha düşük hız..
SSD ve RAM piyasası bir anda bozuldu. Kasamda 500GB M2-SSD mevcut fakat yetersiz. Depolama alanımı artırmak istiyorum. Ek olarak Sata SSD almak mantıklı mı sizce? Öneriniz var mı?
Hocam açıkçası çokta para vermek istemiyorum, zaten evde bitane eski tank tipi Canon vardı. Daha ufak renkli çıkaran arada 3-5 sayfa çıktı alabileceğim bişey olsa yeterli :)
1763367116
Sağolun hocam bilgiler için, çok fazla para vermek istemiyorum açıkçası. Renkli çıkaran arada çıktı...
Yazıcılar ile aram eskisi gibi yok :) Ev için, arada böyle 5-10 sayfalık çıktı alabileceğim. Renkli ve siyah beyaz çıkaran, sorun çıkarmayan f/p yazıcı önerirseniz sevinirim :)
Dostlar çok takip edemedim, gerçekten fiyatı düşen f/p telefon önerebilir misiniz?? 5G desteği olursa güzel olur, bütçe 13.500₺ şimdiden teşekkürler :)
Hocam ben bu videodaki ayarları kullanıyordum, 1080p30FPS Webcam'de var herhangi bir sorun yaşamıyordum, yayında ve kayıtlarda. (R5600 İşlemci + RTX4060 + W11)
Video Linki
Hocam Epicte Definitive versiyonu var paket olarak, indirimde şu an. Ama eski oyunlar dahil mi bilemiyorum. https://store.epicgames.com/tr/bundles/grand-theft-auto-the-trilogy-the-definitive-edition