formedos isimli üyenin son içerikleri

1. formedos

🔥İndirim MSI MB Pro H610m-E Ddr5 Anakart 2.399₺

Fiyatı düşük diye paylaştım zaten, belki anakart bakan vardır 🙂
  2. formedos

🔥İndirim MSI MB Pro H610m-E Ddr5 Anakart 2.399₺

https://app.hb.biz/yUzG7EYVxMO0 Son 30 günün en düşük fiyatı 2.399₺ • Üründe kendi ARGB desteği yok • Ürün M2 desteği: Gen.3x4 (4GB/s)
  3. formedos

W11 Webcami Görmüyor / Yardım

2 yıldır kullandığım Razer Kiyo X webcam geçen ay bir anda gidip gelmeye başladı (tak çıkar yapıyor kendiliğinden). Bugün denediğim eski W7 bilgisayarımda sorunsuz çalışıyor, sorun kabloda değil OBS üzerinde de kullandım. Yapay zekaya sorup adımları denedim hala çözemedim yardımcı olabilecek...
  4. formedos

Çözüldü✓ 13k Civarına Oyuncu Koltuğu

Hocam FAB-V4 1 yıldır bende. Beklediğim kadar konforlu ve hareket kabiliyeti iyi bişey değilmiş, sırt kısmında boşluk kalıyor ve boyun yastığıda tam oturmuyor gibi orantısızlık var çözemedim. Kurulumuda gerkesiz zorluyor 2 kişi lazım. Ayriyeten aşırı kullanmama rağmen terleme veya lekeyi tozu...
  5. formedos

Yayıncılığa Başlayacak Biri İçin Konu Önerisi

Dostum daha öncede bu tarz alanlarla çok ilgilendim hep bişeyler yapmaya çalıştım fakat olmadı. Sebebi ise hep para odaklı düşünüp, sürekliliği sağlamamış olmam. Anladımki bu işlerde para en son düşünülmeli, önceliğin işin veya okulun olmalı, arta kalan zamanlarda sürekliliğini sağlarsan eğer ve...
  6. formedos

Cod Mw Iıı Hikayesi İçin Alınır mı?

Bende indirimde gördüm fakat almaktan vazgeçtim. 1-2 videosunu izleyince insan az çok anlıyor zaten.
  7. formedos

Sizce Webcam'im Bozuldu Mu?

(Razer Kiyo X) Selam millet, akşam bilgisayarı açtıktan 1-2 dakika sonra USB aygıtı takıp çıkarınca gelen ses, ara ara gelmeye devam etti. Baktım webcam kaynaklı. Sürücü ve driver adına çoğu şeyi denedim. En son kabloyu oynatmamla beraber gidip geldi muhtemelen kabloda temassızlık var. Kablodan...
  8. formedos

Öneri SATA SSD Alınır mı ?

Tek slot var ya (ASUS B450)
  9. formedos

Bencede marka önemli ya, özellikle Turbox TwinMos gibi ucuz değişik markalar çok çok kötü. 2 ay sonra hepsi arızaya gidiyordu. 1779960983 Hoca. KİOXİA SDD'si nasıl? Yani uzun ömürlü veya sıkıntısız bir markamı? 1779961063 Evet ya M2 ile aynı fiyat fakat daha düşük hız..
  10. formedos

5000₺ ye 960GB Kıoxa var Amazonda, satıcıya güvenenedim 1779960825 Tek slotum mevcut, hocam HILEVEL ve HIKIVISON nasıl markalar?
  11. formedos

Evet tek slot.
  12. formedos

SSD ve RAM piyasası bir anda bozuldu. Kasamda 500GB M2-SSD mevcut fakat yetersiz. Depolama alanımı artırmak istiyorum. Ek olarak Sata SSD almak mantıklı mı sizce? Öneriniz var mı?
  13. formedos

Öneri Ev İçin Yazıcı Önerisi

Hocam açıkçası çokta para vermek istemiyorum, zaten evde bitane eski tank tipi Canon vardı. Daha ufak renkli çıkaran arada 3-5 sayfa çıktı alabileceğim bişey olsa yeterli :) 1763367116 Sağolun hocam bilgiler için, çok fazla para vermek istemiyorum açıkçası. Renkli çıkaran arada çıktı...
  14. formedos

Hocam 3-4K civarında Canon'un püskürtmeli yazıcıları var. Onlar nasıl, sürekli kullanım olmazsa mürekkep kurumamı yapar acaba?
  15. formedos

Yazıcılar ile aram eskisi gibi yok :) Ev için, arada böyle 5-10 sayfalık çıktı alabileceğim. Renkli ve siyah beyaz çıkaran, sorun çıkarmayan f/p yazıcı önerirseniz sevinirim :)
Geri