Formen0s isimli üyenin son içerikleri

1. F

AMD 7800XT 16GB NVIDIA DENGİ

Arkadaşlar AMD 7800XT 16GB Ekran kartı var Nvıdıaya geçmek istiyorum bu kartın dengi nedir net olarak . iŞLEMCİM R5 9600X var en stabil çalışması için hangi kartı önerirsiniz?
  2. F

RX6600 için en iyi hangi driver önerirsiniz?

Hocam 25,9,1 yükledim pubg için pek iyi değil gibi geldi bana çok fazla fps düşüşleri oldu bu yüden onu sildim. Şimdi kullanıcıların geçmiş önerisine bakarak 25,3,1 yükledim şimdilik daha iyi gibi ama başka sürüm vardı 25,5,1 var beki onuda denerim cevap için teşekkürler
  3. F

RX6600 için en iyi hangi driver önerirsiniz?

Arkadaşlar PC format attım bu yüzden sürümler giti önceki sürüm sıkıntısızdı fakat ne hangi sürümdü bakmadim. Şimdi 25,9,1 kullanıyorum anlık fps düşmesi çok oluyor PUBG oynuyorum sadece eskiden de olurdu ama bu kadar olmazdı birden 80 inip geri 170 lere çıkıyor. Lafın kısası hangi sürümü...
  4. F

Çözüldü✓ RX6600 ve R5 5600 Değerler normalmi ?

Eyvallah hocam çözdüm sağolasın
  5. F

Eyvallah bilgilerin için . Peki ikinci resimdeki oynadığım oyunlardaki aldığım ortalama FPS gösteren bölümü nasıl açabilirim?
  6. F

Yardımcı olacak bi baba yiyiğti yokmu yahu
  7. F

Arkadaşlar iki sorum olucak sizlere PUBG de ekran kartı biraz fazla kuulanıyor gibi bildiğim kadarıyla PUBG işlemci oyunu ekran kartın bu kadar kullanması normalmi işlemci kullanımı bu aralıkta kaliyor . Zaaten işlemci sıcaklığından ve fps ten memnunum aklımda tek takılan şey ekran kart...
  8. F

Yeni pc ye içi dolu hdd takılırmı

ne yaptınız çözdünüzmü aynı şeyi yapmayı düşünüyorum benimki ssd değilde hdd konumda şudur https://forum.donanimarsivi.com/kon...u-1-hdd-1sata-takilirmi.1112685/#post-9991478
  9. F

HDD yardım Lazım! Windowslu HDD

ne yaptiniz hocam aynı şeyi öğrenmek istiyorum hdd nin içindekiler yeni pc geçince hala kaliyorumu benimde sorum aynısı https://forum.donanimarsivi.com/konu/bir-pc-ye-windows-yuklu-1-hdd-1sata-takilirmi.1112685/#post-9991478
  10. F

Yeni pc ye eski pcdeki ssd yi taksam ?

ne yaptınız çözdünüzmü aynı şeyi yapmayı düşünüyorum benimki ssd değilde hdd konumda şudur https://forum.donanimarsivi.com/konu/bir-pc-ye-windows-yuklu-1-hdd-1sata-takilirmi.1112685/#post-9991478
  11. F

Bir PC ye windows yüklü 1 hdd 1sata takılırmı?

steam ayar olayı ile ilgili bir video flan varmı? birde bu satada sadece windows var sadece pc fabrika ayarında anlayacağın steam flan yüklü değil yinede dediğin ayarı yapmam lazımmı steamde
  12. F

Şuanda kullandığım bilgisayarda sadece hdd var zaaten windows olayı nasıl olur peki hdd yi yeni pc ye taksam her ikisinde de window olacak hem hdd hem de satada bir sıkıntı olurmu?
  13. F

Arkadaşlar size 2 sorum olacak. 1. sorum şudur arkadaşlar ben 2. el olarak yeni bir pc aldım. Aldığım pc de 270GB içinde windows yüklü bir sata ssd var ama bu kapasite bana hiç bir şekilde yetmez. Hala hazırda kullandığım pc de 1 tb hdd var ve bunda herşeyim var oyunlar resimler oyunların ayrı...
  14. F

Çözüldü✓ TRAY İŞLEMCİ KAPANMA SORUNU OLURMU?

Var hocamda macun yok yarın halledecem inşallah 1747687684 yok macun olsa takrdım yarin götürecceğim inşallah çok düdüklemezler
  15. F

Çözüldü✓ TRAY İŞLEMCİ KAPANMA SORUNU OLURMU?

Hocam bilmiyorum normalmi değilmi montaj olaylarından pek anlamıyorum 1747682573 FDGDFSYRDYHRUH 1747682633 @Efe0101 @ALFAomer sizin yorumunuz ne beyler?
Geri