aldım yukarıda bahsettim aslında "aj159pro aldım ve 8k hz yi açamıyorum dongle ile mouse eşleşmiyor dongleyi typ c yi takıp mouse yi 2.4 ghz ye aldığımda eşleşme sağlanmıyor. Kitapçıkta yazan Sağ tık sol tık ve orta tekerlek tuşuna 5 saniye boyunca basıp pairing mode’a aldığımda ise yeşil ışık...
hocam ben anlatamadım galiba demek istediğim mouse sadece mouse a kablo taktığımda ve bt ile bağlanıyor dongle a typ c takıp mouse den 2.4 ghz aldığımda mouse hareket etmiyor.
Arkadaşlar iyi forumlar bende aj159pro aldım ve 8k hz yi açamıyorum dongle ile mouse eşleşmiyor dongleyi typ c yi takıp mouse yi 2.4 ghz ye aldığımda eşleşme sağlanmıyor. Kitapçıkta yazan Sağ tık sol tık ve orta tekerlek tuşuna 5 saniye boyunca basıp pairing mode’a aldığımda ise yeşil ışık daha...
ben anlamadım neden olmadığını dediklerini harfiyen yaptım kabloları kontrol ettim hatta başka bir kablo bile taktım bluetooth dan baktığımda farenin sarjı %100 gözüküyor var mı başka söyleyeceğiniz bir şey?
1750112016
Sağ tık sol tık ve orta tekerlek tuşuna 5 saniye boyunca basıp pairing...
ben 2.4 ghz ye aldığımda mouse çalışmıyor ama yeşil bir ışık yanıyor sadece
1750110145
ben 2.4 ghz ye aldığımda mouse çalışmıyor ama yeşil bir ışık yanıyor sadece
Hayırlı geceler arkadaşlar aj159pro aldım driver da kurdum ancak kablolu bağlandığımda seçeneklerden 1000 hz ye kadar çıkıyor bluetooth ile bağlandığımda ise seçenekler gözükmüyor yardımcı olabilir misiniz?