hocam bu valorant gibi oyunlarda gerekli yazılımlar kullanılarak manüple edilebiliyor. aynı şekilde bir parçaya ban atıyorlarsa neden hiç desteğe yazmadığım cihaza ban atıp okadar destek ile uğraştığım cihaza ban atılmıyor. bende çözümü bulmak için yazdım buraya. aklına bir şey gelirse yazarsan...
merhaba
iphone cihazlarında bazılarında olmuyor bazılarında oluyor android cihazlardada bazılarında olup bazılarında olmuyor.
1741536533
https://www.itemsatis.com/profil/uygunstore.html dönen para sağlam hocam :)
1741536646
bende ilk başta bunu düşünüp telefonu sıfırladım olmadı yetmedi bunun...
merhaba yaşadığım bir sorun var bilgili arkadaşlar varsa bana yazabilir sorunumu çözebilen kişiye 2000tl hediye edeceğim.
brawl stars adlı oyunda alım satım işleri ile uğraşmaktayım. birisi benden hesabı satın aldığında müşterinin vermiş olduğu mail adresine hesabı kaydetmem gerekiyor. fakat...
Olmuyor hocam valla tek hesabın sahibi bunu yapabiliyor soruyu şöyle değiştireyim ozaman ben;
Bu oyun sistemi hesabın sahibi olup olmadığını neyi kontrol ederek anlayabilir veya ben hesap sahibi gibi kendimi nasıl gösterebilirim ?
1736373729
Hesabı satın aldığım kişi bunları yapabiliyor evet...
iğne çubuğu ile modeme reset attım ve reset attıktan sonra e-posta adresini değiştirmek istediğim hesap üzerinden destek ekibine yazdım yine olumsuz yanıt aldım arka tarafta ne işlemi yapılıyor acaba ?
Merhaba hocam İP Adresinden kaynaklı bir sorun yaşadığımı düşünüyorum başkasının hesabını satın aldığımda bilgileri değiştirmeme izin vermiyor dediğim gibi yardım destek bölümünden yetkililer ile iletişime geçtiğimde hesabın sahibinin ben olduğumu doğrulamıyorlar. Aynı işlemi kendi şahsi...
merhaba bir sorum olacak ben brawl stars oyunu üzerinden al sat yapmaktayım bir kullanıcıdan ilk önce item satış gibi platformlardan hesabı satın alırım teslimatı yaparkende ilk başta ben hesaba girmeden hesabı teslim edecek kişiye hesap bilgilerini benim bilgilerim ile değiştirmesini isterim...
Glorious gmmk 2 mekanik klavye
1734299259
hocam başka bir bilgisayardada denedim aynı sorun farklı bilgisayardada oluyor klavyeyi yeni almıştım daha 1 hafta olmuştur. Şimdi aradım aldığım yeri arıza varmı yokmu bakacaklar aldılar klavyeyi. Klavyede şöyle bir şey vardı ama bu çıkar tak yaptığımda...
Arkadaşlar ben hazır sistem aldım ilk gün klavye mouse bağladığımda bu sorun yoktu.
Bir gün uyanıp yeniden bilgisayarımın başına geçtiğimde P - Ğ - Ş - i - . - ENTER - * - 0 tuşlarına basamadığımı fark ettim bu tuşlar haricindeki her tuş sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
Şöyle bir gariplik var...