hocam macun değiştirme hallolurda benim asıl sıkıntım şu ekran kartını temizlemek fön makinesi falanda işlemiyo tozlar yapışmış hocam onu bi çözebilsem gerisi hallolur :D
1680119124
hocam Ankaranın herhangi bir yeri olur merkezdeki ulaşım sıkıntı olmaz benim için teşekkürler
hocam kasa çok tozlu ayrıyetten dediğim gibi ekran kartının backplate'ine full toz yapışmış uzaktan fön makinesi tutunca bile etki etmiyor youtube da görmüştüm sıvı tarzı bir şey ile temizliyolardı öyle kartı öbür türlü olsa kendim yaparım ama böyle olunca insan kendiside fazla bilgisi olmayınca...
Merhaba ben pcme bakım yaptırmak istiyorum ve işlemcinin termal macununu da değiştirmek istiyorum Ryzen 5 2600x var stock fanlı mesela rainbow oynarken 95 dereceleri vs görüyor medium high grafikler arası. Çok detaylı bakım yapan herhangi bir işletme dükkan tarzı bildiğiniz bir yer var mı Ankara...
Merhaba ben indirimden Soundcore lifeq10i bluetoothlu kulaklığı almıştım hepsiburada üzerinden hepsiburadanın kendisi satıyordu indirimde almıştım bugün kargo geldi kargoyu açtığımda küçük bi test yapayım dedim iphone 5s telefona bluetoothtan eşleştirmeye çalıştım 2 kere eşleştirme başarısız...
hocam yurt dışından alamam o işleri bilmiyorum bide ödeme işleri vs sıkıntılı bizim için o yüzden TR den alabiliyorum mecburi
1667845240
hocam oyunlardada tek oynarsam daha çok böyle arcade tarzı bide TFT oynarım. Ayrıca pil ömrünü oyunlardayken ne kadar ısınıyo bunlarıda yazarsanız çok...
Arkadaşlar merhaba ben 3 4 aydır telefon almayı düşünüyorum en son Realme 8 128 gb modeline karar verdim çünkü incelemelerde yorumlarında vs f/p telefon diyolardı. Bende özellikleri için onu almayı düşünüyorum kamerayla fazla işim yok zaten 6 7 yıl götürsün beni yeter. Hatta Abdullah abide...