Forquesty isimli üyenin son içerikleri

1. F

Oyuncu kulaklık Önersi

Ne yazik ki sart hocam mikrofonum yok 1770661048 Kumas aliniyorsa alirimda kumasda cok kir tutuyor diyolar ama yazinda deriyle olmaz galiba ikisi bir mantikli birde eq ayarini atabilir misin
  2. F

Oyuncu kulaklık Önersi

Rahatligi nasil uzun saatlerde sorun oluyor mu birde ped degsitiniz mi degismesi basit mi
  3. F

Oyuncu kulaklık Önersi

5 6 bin tl butcem var suan kullandigim kulalil basimi ve kulagimi cok agritiyor rahat ve iyi ses kasabilcegim bir kulaklik istiyorum verdigim para bosa gitsin istemiyorum aklimda hyperx cloud3 var ama onerilerinize acigim
  4. F

Hawk gaming oyuncu koltuğu

İste bende bildigim icin soruyorum :) kullanan varsa daha iyi bilir bence
  5. F

Fab serisi v4 du galiba
  6. F

Fazla mi egik yoksa normali mi boyle kullanan arkadaslar bir sey diyebilir mi ?
  7. F

Gaming kulaklık önerisi

Hocam kablosuz olsa guzel olur hem studyo set kulakligi gozukuyor :)
  8. F

Gaming kulaklık önerisi

Hocam fiyati beni asiyor eminim ki o fiyata iyi ses kasiyorsundur :)
  9. F

Gaming kulaklık önerisi

Razer kulaklirda genel bir sikayet var suruculerle alakali yoksa yazdiginiz model ile hyperspeed almak vardi aklimda ama cok sikayet var gibi sen memnun musun
  10. F

Gaming kulaklık önerisi

Butcem 4 bin ama belki 5 bine cikabilirim kablosuz olsun istiyorum ve rahatda olsa iyi olur suan kullandigim gamepower mihawk kulagimi cok acitiyor
  11. F

Oyuncu klavye önerisi

Saol hocam tesekkur ederim bilgilendiridgin icin
  12. F

Oyuncu klavye önerisi

Soyle diyim bu arada buda son olsun seni daha fazla yormim :) ben zaten eger cok fark oluyorsa fps oyunlarinda kablolu kulanicam diger oyunlarda veya baska seylerde kablosuz kullanicam o yuzden oyle oluyor manyetikde alabilirim sorun degil onun disinda son bir sey daha sorucam attiginiz son...
  13. F

Oyuncu klavye önerisi

Oncelikle tesekkur ederim ilgilendigin icin baya bir caba gostermissin yardimci olmak icin soyle soylim en basta attigin haric digerleini gormedim duymadim o yuzden bilmedim benim amacim oyun oynamak saglam olsun manyetik veya mekanik olmasi cok muhim degil ama suan galiba manyetik daha cok...
  14. F

Oyuncu klavye önerisi

Bütcem max 3 bin tl aklimda iki klavye var ama almalimiyim bilmiyorum onericeginiz var mi veya onerdikleri mi alim mi AjazzAk820pro Aula f87pro
  15. F

Oyuncu koltuğu onerisi

4 5 bin limitim var bu fiyatlara hangi oyuncu koltugunu alabilirim ?
Geri