Attack Shark X3 modeli şu anda Amazon'da indirimde 860₺, vergiler ile 1019₺ oluyor. İş Bankasına ait "Nays" adlı ön ödemeli platformda Amazon'da geçerli %15 cashback var, dolayısıyla ürün vergiler dahil 860₺ye gelmiş oluyor. Bence bu şekilde fiyatına göre rakipsiz oluyor, bir bakın derim...
Herkese merhabalar. 9 Mart perşembe günü Asus Vivobook Pro 15 modelini İncehesap.com'dan freedos olarak satın aldım ve Windows11 Pro kurdum. İlk karşılaştığım sorun Valorant oynarken internet hızım çok iyi olduğu halde (500mbps Superonline) bağlantım hiç stabil değildi ve ping yer yer 500'lere...
2. el kartlara bakıyorum ama neredeyse 0 fiyatına satılıyor, ,Ankara içinde uygun bir şey bulan olursa beklerim.
0 olarak 3050 düşünüyorum ne dersiniz?
Anakartta 4 adet ram girişi var 2 tane daha 4GB alınabilir, işlemci k serisi değil ona dikkat edin.
Bütçe konusunda bu pc zaten üst seviye kart ile uyumlu olmaz ama alınabilecek en iyi seçeneği istiyorum
Merhaba, arkadaşıma i7-4790 işlemci ve Asus B85M-E anakart için ekran kartı arıyorum; aklımda 3050 var sizce darboğaz durumu nasıl olur, başka hangi kartlara bakmalıyım?
(Arkadaşıma satıp yeni sistem almasını önerdim ama sıcak bakmıyor)
Mevcut Sistem:
i7 4790 işlemci
Asus R7 256 series 2GB ekran...
Laptopumda R6 Siege Nvidia kartı görmüyor sadece entegre İntel HD3000'i görüyor bu yüzden 30 fps ancak alabiliyorum. Nvidia denetim masasından gerekli ayarları yaptım ve "belgelerim" kısmındaki dosya ayarlarını da denedim ama işe yaramıyor. Ne yapmam gerek?
Laptop Özellikleri:
Casper Nirvana NB...