fortekno isimli üyenin son içerikleri

1. fortekno

S23 vs iPhone 12 hangisi?

Bence de S23, hem daha güncel hem de teknik açıdan daha iyi.
  2. fortekno

Asus Vivobook Pro 15 Donma Sorunu

Tüketici hakem heyetine başvurdum ve yenisi ile birebir değişim yaptırdım.
  3. fortekno

Attack Shark X3 Vergiler Dahil 860₺!

Attack Shark X3 modeli şu anda Amazon'da indirimde 860₺, vergiler ile 1019₺ oluyor. İş Bankasına ait "Nays" adlı ön ödemeli platformda Amazon'da geçerli %15 cashback var, dolayısıyla ürün vergiler dahil 860₺ye gelmiş oluyor. Bence bu şekilde fiyatına göre rakipsiz oluyor, bir bakın derim...
  4. fortekno

Asus Vivobook Pro 15 Donma Sorunu

Herkese merhabalar. 9 Mart perşembe günü Asus Vivobook Pro 15 modelini İncehesap.com'dan freedos olarak satın aldım ve Windows11 Pro kurdum. İlk karşılaştığım sorun Valorant oynarken internet hızım çok iyi olduğu halde (500mbps Superonline) bağlantım hiç stabil değildi ve ping yer yer 500'lere...
  5. fortekno

Laptopum ne kadar eder? Fikir Belirtir Misiniz ?

Piyasayı bilmiyorum ama bu fiyatlar bana da makul geldi.
  6. fortekno

i7 4790 Ekran Kartı Önerisi (RTX3050?)

Yanıtlayan herkese teşekkür ederim 2060 veya 3050 tercih edeceğim gibi duruyor.
  7. fortekno

2. el kartlara bakıyorum ama neredeyse 0 fiyatına satılıyor, ,Ankara içinde uygun bir şey bulan olursa beklerim. 0 olarak 3050 düşünüyorum ne dersiniz?
  8. fortekno

Anakartta 4 adet ram girişi var 2 tane daha 4GB alınabilir, işlemci k serisi değil ona dikkat edin. Bütçe konusunda bu pc zaten üst seviye kart ile uyumlu olmaz ama alınabilecek en iyi seçeneği istiyorum
  9. fortekno

Merhaba, arkadaşıma i7-4790 işlemci ve Asus B85M-E anakart için ekran kartı arıyorum; aklımda 3050 var sizce darboğaz durumu nasıl olur, başka hangi kartlara bakmalıyım? (Arkadaşıma satıp yeni sistem almasını önerdim ama sıcak bakmıyor) Mevcut Sistem: i7 4790 işlemci Asus R7 256 series 2GB ekran...
  10. fortekno

Laptopta R6 Siege harici ekran kartı algılama sorunu

Denedim fakat işe yaramadı :(
  11. fortekno

Laptopta R6 Siege harici ekran kartı algılama sorunu

Laptopumda R6 Siege Nvidia kartı görmüyor sadece entegre İntel HD3000'i görüyor bu yüzden 30 fps ancak alabiliyorum. Nvidia denetim masasından gerekli ayarları yaptım ve "belgelerim" kısmındaki dosya ayarlarını da denedim ama işe yaramıyor. Ne yapmam gerek? Laptop Özellikleri: Casper Nirvana NB...
Geri