5li olunca veya T harfi yapacak şekilde olunca 35 puan verir, kaybolup yeni semboller gelir. Ona fırsat vermeden 4lü kare veya aynı hizada 4lü yapın süre uzatın. Biraz dikkatle süre çok kolay 50-60lara çıkıyor gerisi geliyor zaten
Çift ödül alma bugu işe yarıyor, bu grubun elinden kurtulamaz McDonald's 😄 Bugün ödüller indirimli menüler, bedava yok ama 2 kez oynayıp 2 farklı ödülü seçtim ikisi de MYM'de görünüyor, hediyelerde de olur herhalde
Burger Crush tekrar gelmiş 2-22 ocak arasında, bugünkü ödüller de güzeldi, McChicken menü veya 5li soğan halkası, hedef puan da 250 çok kolaydı süre de sanırım 45 sn. Ancak bitince ödülü seçtim hata verdi alamadım. Sizde de öyle mi?
Yeni oyunda 300 puana gelip patatesi alınca o 300 puan skordan düşüyor mu bilen var mı? Yani 350 puan varken patatesi 300 puanla alınca 50 mi kalır yoksa 350 ile devam edip üstüne 100 puan daha alıp milkshake de alabilir miyiz?