Fortunata isimli üyenin son içerikleri

1. Fortunata

Yardım Otomotiv Teknolojisi 2 Yıllık Okunur Mu?

Ben 4. dönemimde yaptım 6 ay. Staj yerini kendim buldum. Staj yaparkende asgari ücretin %30u kadar ücret alıyorsun en azından keyfi harcamalar için güzel oluyor.
  2. Fortunata

Yardım Otomotiv Teknolojisi 2 Yıllık Okunur Mu?

Yeditepe'de Otomotiv teknolojisi okudum. Yeditepe'de bölüm Almanca onu dikkat ederek yaz. Onun dışında araba hobin ise ve daha sonrasında servislerde veya sanayi ortamında çalışmayacaksan okumanın pek bir anlamı yok bence. Ben üniversite okumak istemiyordum, hobim arabalar olduğu için en azından...
  3. Fortunata

6750xt Hayattan Soğuttu

DDU ile driverı sildikten sonra 26.5.2 sürümünü yükleyip dener misin, aynı crash sorununu bende yaşıyordum bu şekilde çözdüm. Oyun siyah ekrana düşüyordu restart atana kadar bilgisayarı kullanamıyordum. Oto güncellemeyide kapatmayı unutmayın.
  4. Fortunata

Araba Yıkarken Hangi Malzemeleri ve Markaları Kullanıyorsunuz

Çok fazla fren kullanmadığım için genel olarak 2-3 yıkamada bir kullanıyorum. Komple janta sıktıktan sonra 4-5 dakika bekleyip üzerine normal basınçlı makineyle köpük sıkıyorum. Fırça veya sünger yardımıyla temizliyorum, kokusu biraz ağırdır çok solumak şahsen çok sağlıklı olmaz. Aynen...
  5. Fortunata

Araba Yıkarken Hangi Malzemeleri ve Markaları Kullanıyorsunuz

Bez olarak Spark 50x75, 2 arabam var ikisinide hiç zorlanmadan kuruluyor inanılmaz memnunum. Lastik parlatıcı Tito Car Vip TT23, en az 2 hafta lastiği temiz tutuyor. Demir tozu EE Custom Car Iron Out İç temizlik için Würth Araç içi temizlik spreyi İç direksiyon veya deri temizliği için MF...
  6. Fortunata

Yardım Cpu soğutucu tavsiyesi lazım 3.500tl

İşte dediğim gibi yaptığım testlerde 53 üstünü görmedim.
  7. Fortunata

Maximum 148miş
  8. Fortunata

14400f ile Thermalright Frozen Warframe 240 kullanıyorum. Ağır oyunlarda bile işlemcinin 53 üstüne çıktığını görmedim.
  9. Fortunata

IPhone 17 Pro Max için aksesuar önerileri

Çok fazla toplu taşıma kullanıyorsan hayalet ekran koruyucu alabilirsin ama 17 pro max alıyorsan zannetmiyorum kullandığını, ekran parlaklığını boşuna düşürme normal ekran koruyucu al.
  10. Fortunata

IPhone 17 Pro Max için aksesuar önerileri

Spigen ürünlerini tercih edebilirsin. Lens koruyucuya hiç gerek yok kaliteni bozmaya değmez.
  11. Fortunata

IOS 16 pro ios 26 kuran varmı

15 Pro Max kullanıyorum ve güncelledim, gayet memnunum.
  12. Fortunata

Yardım Vatandan Aldığım Samsung Monitörümde Ölü Pixel Çıktı Garanti Süreci Nasıl Oluyor

Normalde satın alırken Vatan'da kontrol edebiliyorsun. Orda teknisyenle birlikte beraber bakabiliyorsun. Eğer ölü piksel çıkarsa direkt iade veya değişim yapıyorlar. Ölü piksel normalde öyle bi anda oluşmaz. Aldığın Vatan şubesiyle görüş.
  13. Fortunata

Max 1.8 milyon bütçeye SUV önerisi?

O paraya Formentor alırım. Ama Grandland'da güzel bir seçenek.
  14. Fortunata

Arkadaşlar lastik alacağım önerileriniz nedir?

Ben kendi aracımda Continental PremiumContact 7 kullanıyorum. Golf 7.5 araç. Aşırı memnunum.
  15. Fortunata

Arkadaşlar lastik alacağım önerileriniz nedir?

Aracını ve lastik ölçülerini yazarsan daha rahat yardımcı olabiliriz.
Geri