Fortunata isimli üyenin son içerikleri

1. Fortunata

Yardım Cpu soğutucu tavsiyesi lazım 3.500tl

İşte dediğim gibi yaptığım testlerde 53 üstünü görmedim.
  2. Fortunata

Maximum 148miş
  3. Fortunata

14400f ile Thermalright Frozen Warframe 240 kullanıyorum. Ağır oyunlarda bile işlemcinin 53 üstüne çıktığını görmedim.
  4. Fortunata

IPhone 17 Pro Max için aksesuar önerileri

Çok fazla toplu taşıma kullanıyorsan hayalet ekran koruyucu alabilirsin ama 17 pro max alıyorsan zannetmiyorum kullandığını, ekran parlaklığını boşuna düşürme normal ekran koruyucu al.
  5. Fortunata

IPhone 17 Pro Max için aksesuar önerileri

Spigen ürünlerini tercih edebilirsin. Lens koruyucuya hiç gerek yok kaliteni bozmaya değmez.
  6. Fortunata

IOS 16 pro ios 26 kuran varmı

15 Pro Max kullanıyorum ve güncelledim, gayet memnunum.
  7. Fortunata

Yardım Vatandan Aldığım Samsung Monitörümde Ölü Pixel Çıktı Garanti Süreci Nasıl Oluyor

Normalde satın alırken Vatan'da kontrol edebiliyorsun. Orda teknisyenle birlikte beraber bakabiliyorsun. Eğer ölü piksel çıkarsa direkt iade veya değişim yapıyorlar. Ölü piksel normalde öyle bi anda oluşmaz. Aldığın Vatan şubesiyle görüş.
  8. Fortunata

Max 1.8 milyon bütçeye SUV önerisi?

O paraya Formentor alırım. Ama Grandland'da güzel bir seçenek.
  9. Fortunata

Arkadaşlar lastik alacağım önerileriniz nedir?

Ben kendi aracımda Continental PremiumContact 7 kullanıyorum. Golf 7.5 araç. Aşırı memnunum.
  10. Fortunata

Arkadaşlar lastik alacağım önerileriniz nedir?

Aracını ve lastik ölçülerini yazarsan daha rahat yardımcı olabiliriz.
  11. Fortunata

Öneri 🖱️Donanım Arşiv Forumu Kullanıcıların En İyi ve Aktif Kullandığı Mouse Hangisi?

Bikaç yıl Steelseries Rival 650 kullandım. Aktif olarak Glorious Model D 2 Pro Wireless kullanıyorum. Model D 2 Pro ya geçince nasıl o kadar ağır mouse kullandığıma şaşırdım nerdeyse iki katı ağırlık farkı var. Laptop'umda yanımda taşımak için Rival 650yi kullanıyorum ve her elime aldığımda...
  12. Fortunata

Minecraft Oyun Ekibi Arıyorum!

Modsuz oynayacaksak ben Realms açarım aylık 20 lira gibi bişey zaten.
  13. Fortunata

Minecraft Oyun Ekibi Arıyorum!

SMP tarzı olacaksa gelebilirim. Yaşım 21.
  14. Fortunata

Spor için Apple Watch almak istiyorum ama hangisini önerirsiniz

1 yıldır Series 8 45mm kullanıyorum ikinci el almıştım. Hem sporda hem günlük hayatta her işimi görüyor. Ama bir erkeğin kolunda 40 veya 42mm olanlar çok ufak duruyor. Yenisini alacaksan 46mm bile alabilirsin. He bu arada çok rahat 4-5 yıl kullanabiliyorsun bu saatleri. Eskime tarzı bişey...
  15. Fortunata

650.000 TL Bandında Sedan Aile Arabası Önerisi

O paralara bana en mantıklı 1.6 Mjet Egea'lar geliyor. Hem gidişi üzmez hemde otomatik vitesi var. 1.3 lerde otomatik vites yok ama tabii ki daha ucuz. Dediğiniz gibi Fluence'lerin şanzıman problemi var bindiğim ve gördüğüm çoğu fluencein şanzımanında vurma var. Benimde 2012 dynamique paket vardı...
Geri