Çok fazla toplu taşıma kullanıyorsan hayalet ekran koruyucu alabilirsin ama 17 pro max alıyorsan zannetmiyorum kullandığını, ekran parlaklığını boşuna düşürme normal ekran koruyucu al.
Normalde satın alırken Vatan'da kontrol edebiliyorsun. Orda teknisyenle birlikte beraber bakabiliyorsun. Eğer ölü piksel çıkarsa direkt iade veya değişim yapıyorlar. Ölü piksel normalde öyle bi anda oluşmaz. Aldığın Vatan şubesiyle görüş.
Bikaç yıl Steelseries Rival 650 kullandım. Aktif olarak Glorious Model D 2 Pro Wireless kullanıyorum. Model D 2 Pro ya geçince nasıl o kadar ağır mouse kullandığıma şaşırdım nerdeyse iki katı ağırlık farkı var. Laptop'umda yanımda taşımak için Rival 650yi kullanıyorum ve her elime aldığımda...
1 yıldır Series 8 45mm kullanıyorum ikinci el almıştım. Hem sporda hem günlük hayatta her işimi görüyor. Ama bir erkeğin kolunda 40 veya 42mm olanlar çok ufak duruyor. Yenisini alacaksan 46mm bile alabilirsin. He bu arada çok rahat 4-5 yıl kullanabiliyorsun bu saatleri. Eskime tarzı bişey...
O paralara bana en mantıklı 1.6 Mjet Egea'lar geliyor. Hem gidişi üzmez hemde otomatik vitesi var. 1.3 lerde otomatik vites yok ama tabii ki daha ucuz. Dediğiniz gibi Fluence'lerin şanzıman problemi var bindiğim ve gördüğüm çoğu fluencein şanzımanında vurma var. Benimde 2012 dynamique paket vardı...