ForumcuDayı isimli üyenin son içerikleri

1. F

Sistemim yeterli mi?

Bilgisayarım Windows XP 64-Bit Edition, 8GB RAM, 256GB SSD, intel core 2 duo, Nvidia GeForce 7800 GTX sizce günümüzde hala yeterli mi yoksa yenilemeli miyim (2007'den beri bu pcyi kullanıyom ama hala iyi çalışıyor)
  2. F

Google indirmeleri nasıl engellenir

Yok google dan
  3. F

Google indirmeleri nasıl engellenir

Kardeşim google dan bilmediği sitelerden *ptal s*ptal oyunlar yüklüyorda google indirmeleri nasıl engellenir bilen var mı?
  4. F

At eti yenir mi?,,,,

Meraktan soruyorum. At eti gerçekten yenir mi? Zararsız mı zararlı mı?
  5. F

Çocuklar çıplak rolde oynayabiliyor mu?

Gerçek yaşım 21 de değil 13 de değil. Ama 15ten büyük hem merak edemez miyim ayrıca beni mi takip ediyorsun bunu nasıl gördün!!!!!
  6. F

Çocuklar çıplak rolde oynayabiliyor mu?

Arkadaşlar 13 yaşındayım ve oyuncu olmak istiyorum. Ancak aklımda bir soru var. Çocuklar çıplak rolde oynayabilir mi? Yani bana çıplak rol verebilirler mi? Verirlerse de oynamak zorunda mıyım yoksa isteğe bağlı mı? Bileniniz varsa bana yanıt verirseniz gerçekten çok sevinirim.
  7. F

Çocuk oyuncular çıplak rolde oynayabiliyor mu?

Arkadaşlar benim 13 yaşında oyuncu olmak isteyen bir kuzenim var (ben 21 yaşındayım) ama aklında şu soru var. Çocuklar çıplak rolde oynayabiliyor mu? Kuzenim için çıplak çıplaksız farketmiyo ama çok merak ediyor ve bende bilmediğim için aranızda bilen varsa yazabilir mi?
Geri