FORVAN isimli üyenin son içerikleri

1. FORVAN

🔥İndirim Assassin's creed origins gold edition 53,85 tl (Ps Store)

Bu sadece paket değil mi? Ana oyun değil diye biliyorum
  2. FORVAN

Aula F75 TürkçeQ olarak kullamak

Önerin var mı? Attan inmek istemiyorum. Varsa iyi tükçe klavye
  3. FORVAN

Bakıyorum da değer mi diyorum iki üç tuş için. Bir de sağ alt q denedim olmuyor. Alt gr de yok aula da. Harbi sıktı
  4. FORVAN

Alışamadık şu klavyeye gitti. İstediğim komutları ve işaretleri yapmakta zorlanıyorum. Mesela @ işareti nasıl yapılıyor bu klavyede. 2 nin üzerinde görünüyor da yabancı klavye ayarındaylen oluyor sanırım.
  5. FORVAN

🔥İndirim Laptop Standı 199 TL

Ben bu satıcıdan aldım bana paslı çizikli ürün göndermişler. Şikayet ettim de aciliyeti var diye iade etmedim. Kullanılıyor işte küçük parça
  6. FORVAN

🔥İndirim COM & Net Domain Kayıt İndirimi

GoDaddy e bir sürü para bayıldık iyi mi . Güvenemedik başka sitelere ne yapalım
  7. FORVAN

Exvega Vesta 2025 Siyah Kumaş Oyuncu Koltuğu 7.999TL

Ben indirimdeyken aldım aylardır kullanıyorum 110 kiloyum baya da yatarak oynarım çok sağlam ve profesyonel bi koltuk exvega tavsiye ederim. Bi şikayetim plastikten bi anlamadım esnerken gıcırdama sesi geliyor
  8. FORVAN

❌İndirim Bitti! EXVEGA Harry Potter Hermonie XXL Mousepad (90×40) 299TL + Kargo

F/P ama hermoni ne alaka :D . Üzerinde cs attığımı düşündüm de bi garip
  9. FORVAN

Türkçe klavye tavsiyesi

Kral şuan benimkinden aman bi farkı yok. Ben daha çok Türkçe klavyeli sessiz basımı rahat bir şey arıyorum .şahsen
  10. FORVAN

Yardım Kingdom Come Deliverance görüntüde bozukluk

erkan kartına refresh attın mı? daha yeni bitirdim oyunu ilk defa görüyorum bu bug ı.
  11. FORVAN

Türkçe klavye tavsiyesi

zahmet olmazsa bakayım hocam. güzel klavye bir sesine takıldım
  12. FORVAN

Türkçe klavye tavsiyesi

Basış hissi nasıl yumuşak mı? Ses bi okey gelmedi yüksek gibi ama onun dışında güzelmiş 1768600578 Evet biraz uzun ve kablolu. Onun dışında iyi alternatif
  13. FORVAN

Türkçe klavye tavsiyesi

Hayırlı geceler beyler. Konu şu ki senelerce mekanik klavye kullanan biri olarak daktilo sesinden sıkıldım. Şuan aktif Aula F75 kullanıyorum ancak hem Türkçe karakter olmaması, hem de bu ses ve tepkime olayı beni baydı. Sizlerden isteğim bildiğiniz ortalama boyutta, sessiz, basımı rahat Türkçe...
  14. FORVAN

12.000 BTU Klima Önerisi

Arçelik harici klima duymadım tanımadım. Uğraştırmaz ek masraf ettirmez 12605 alabilirsin. 12325 a da olabilir.
  15. FORVAN

Wraith vx mouse arıza

Dönüş yaptı video gönderin diye gönderdim 1765235523 Neden kaynaklı bu. switch den mi plastiğinden felan mı acaba
Geri