Sıcaklığı fena değil. Normal kullanımda CPU sıcaklığı 48'nin üstüne çıkmıyor. 2 saatlik Valorantta ise CPU 75-80 Maksimum oluyor, GPU genellikle CPU'ya...
Asus TUF Gaming F16 FX607VU-RL141 modelini yaklaşık 1 ay önce satın aldım ve güncel olarak kullanıyorum. Özellikler; Intel Core 5-210H, Nvidia Geforce RTX...
Merhabalar bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ancak pek bir bilgim yok bilgisayarlar hakkında. Oyunlarda uçsun kaçsın gibi bir beklentim yok. Solidworks...
Hocam öncelikle selamlar, güzel bir laptop düşünmüşsünüz, ben yaklaşık 1 ay önce satın aldım (RL141 olan modeli, ama aynı sayılır bir farkı yok sanırım)...
Allah razı olsun hocam erken karar vermek en son deninebilecek şey.
Aylardır bilgisayar araştırıyorum ve çok kararsızdım sorunsuz olması en önemli faktördü...
Yaklaşık 1 ay önce RL141 modelini aldım, açıkçası her şeyinden memnunum fakat oyuncu bilgisayarı sonuçta, bataryasının uzun süre dayanacağını sanmam ve ek...
https://forum.donanimarsivi.com/iki...yuncu-bilgisayari-garantisi-devam-ediyor.843/ daha alalı 1 sene olmadı. 9 aylık bir cihaz ve garantisi devam ediyor...
Selamlar, kısa bir süre içerisinde bir laptop almam lazım ve önerilerinize, bilgilerinize, yardımınıza ihtiyacım var.
Bütçem 30.000TL ama emin olmamak...