fourthexxx isimli üyenin son içerikleri

1. F

Oyuncu koltuğu önerisi

Bütçem 2500 Tl f/p oyuncu koltuğu onerirmisiniz
  2. F

Bu hatayi veriyor ne yapmaliyim

Crack GTA5 yükledim ayarlardan açıp kaldırmak isteyince bu hatayı dosyalardan açmak isteyincede bu hatayı veriyor ne yapmaliyim
  3. F

Windows 10 Kurulum Hatası

Hocam usb ile dene birde
  4. F

Fitgirlden oyun nasıl indirilir

İlk defa crack oyun yukliyecem hangi dosyaları,uygulamaları indirmeliyim biraz araştırdım da hiç indirme videosu falan yok
  5. F

Bu sorunu nasıl çözebilirim hangi programı indirmeliyim

Merhaba yeni pc aldım ve aldığım kişi buna Windows 10 yükledi her şey tamam şuanlık ama ayarlar gerçek zamanlı korumayı açamıyorum crack oyun indireceğim ama korkuyorum adam bu yukledigi windowsun bir özelliğinin olduğunu söyledi ama yinede güvenemiyorum ne yapmalıyım antivirüs programida pcyi...
  6. F

6900xt 5600g nasildır

Mouse klavye monitör vs de dahil 1752654795 Mouse klavye monitör vs dahil
  7. F

6900xt 5600g nasildır

Yeni pc topladım 45kya 6900xt 5600g a520 anakart sizce nasıl fiyatına değerimi her şey dahil
  8. F

GTA5 alınır mı? şuan

Yeni pc aldım GTA oynamak istiyorum ama kararsızım kartında olmadigi için alamiyorum crackmi yüklesem acaba
  9. F

Alacağım sistemi nereden almalıyım

Peki bı sorun yasadinizmi forumlarda çok iyi diyenlerde var nefret kusanlarda inchesap,gaminggen gibi sitelere biraz cekiniyoruz açıkçası müşteri hizmetleri vs sıkıntıları olabiliyormuş iade ve Garanti seçenekleri sıkıntılı olanlar varmıs
  10. F

Lg-ultragear monitör alınır mı?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-ultragear-27gs65f-b-27-1-ms-full-hd-pivot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,774457250.html Bütçe 7-8k nasil sizce Alınır mı?
  11. F

Alacağım sistemi nereden almalıyım

Sistem alacağım 60-70k bütçem var ama nereden alacağımı bilmiyorum geçen hafta vatana gittik hazır sisteme 9070xt 7500f 60k kusur fiyat çıkardı bu sistem için değmeyecegini bildiğim için bu fiyat araştirmasi yaptım incehesap ve gaminggen gibi sitelerde daha ucuz 10k gibi bir fark var ama...
Geri