Ofis için bir lattop arıyorum önemli olan hızlı açılması seri çalışması kesinlikle oyun oynanmayacak tarayıcı Excel vs. Kullanılacak bütçede çok sorun yok
Reels şeklinde kısa oyun araba vs. gibi editler yapmak istiyorum bütçemde sıkıntı yok hangi programı kullanmalıyım nereden öğrenebilirim bilmiyorum tavsiyeleriniz var mı sadece biraz davinciyi kurcaladım çok karışık geldi fazla kompleks olmayan birşeyler lazım
Arkadaşlar 30 Temmuz günü doğum günüm ve bir bilgisayar alıcam yaklaşık 35K bütçem var monitöre ihtiyacım yok şuan 32K olan sistemler 35K falan olur diye düşünüyorum daha da pahalabilir çok da anlamam işin doğrusu genellikle FPS oyunları oynayacağım ve Nvidia bir sistem olması istiyorum AMD pek...
Rtx 4060 ve ryzen 5 5600 ikilisi mi yoksa rx 6600 ve ryzen 5 5600x ikilisi mi daha fiyat performans geri kalan bileşenler aynı bide bu ikililer ile ikisindende bir adet kasa önerir misiniz
1713299076
FPS oyunları oynuyorum
Ya hocam çok yük olcam ama 26 27k arası bir param var sistem alcam önerin varsa 4.5k monitör gidiyor 21.5 22k para kalıyor sisteme buna uygun bir sistem bulursan atabilir misin şuan atmana gerek yok çok yük oldum zaten teşekkür ederim
https://www.hepsiburada.com/rampage-rm-421s-flower-24-165hz-1ms-boe-ips-fhd-freesync-flat-pc-oyuncu-monitr-p-HBCV00000ERUT4?url_src=and-product-detail
Arkadaşlar sizce fiyatına değer mi