Bilgisayarı güncelleme sırasında kapatmadım zaten, güncelleştir ve kapat'a basıp ayrıldım odadan. Döndüğümde direkt mavi ekran vardı 🤣 baktım SSD hiçbir şekilde görünmüyor, masaüstü bilgisayarıma taktığımda da okumadı, ikinci ssd'yi taktım mecburen. Temiz kurulum yapıyorum şuan
Herhangi bir kaynak var mı dosyaları kurtarabilmem için, ders dosyalarım olmasa hiç problem değil ama dediğim gibi ders dosyaları olduğundan dolayı kurtarabilmek istiyorum.
Selamlar, bilgisayarımı kapattığım sırada, güncelleştir ve kapat'a bastım. Tekrar açılmadı ve mavi ekran vermeye başladı. İçinde ders dosyalarım vardı, kurtarmanın bir yolu var mı acaba?? Ya da güncellemeyi geri almanın bir yolu.
Merhaba, daha yüksek bir sisteme geçmek için elimdeki sistemi satmayı düşünüyorum. Bilgisayarımı 2024 Haziran ayında aldım. Sizce ederi ne kadar?
Monitör
24 GAMEPOWER BULL T10 180HZ 0.5MS FHD FLAT
Bilgisayar Kasası
MSI MAG FORGE M100A D60 600W 80+ PSU Micro-ATX Gaming Kasa
Ekran Kartı
MSI...
Çok teşekkür ediyorum, mesajınızdan sonra tekrar format attım. Tüm driverları (wifi'dan seslere kadar) hepsini tek tek bulup kurdum. Güncellemelerini ise windows update'den yaptım.
Merhaba, fiyat açısından bana uygun olduğu için Acer Nitro ANV15-51 aldım. Bugün elime ulaştı, w11 kurdum. Wifi driveri yoktu kurdum. Daha sonrasında driver booster ile güncellemelerini yaparken, bazı bileşenlerde "Kayıp sürücü" yazıyordu. Güncellemenin bitmesini bekledim fakat bir süre sonra...
Evet evet, zaten öyle olması gerekiyor. Dediğim gibi borcum kalmasın diye yatırdım. Bir baktım - görünüyor. Onu da yatırayım dedim azalmadı arttı. Şaşırdım kaldım.