foxirte isimli üyenin son içerikleri

1. F

Yardım Araba zor kendine geliyor

Sıralı sistem olsa tadından yenmeyecekte.. Karbüratörlü olmasa sıralı olurdu ama yapacak bir şey yok.
  2. F

Aynen öyle kesinlikle katılıyorum. Ben daha önce hiç araba ile alakalı bir şey tamir etmedim bu arabayı aldığımda sileceğini değiştireyim dedim, sileceği söktüm ama yeni aldığım sileceği takamadım.. Buyur..
  3. F

Videolu atınca daha anlaşılır oldu dimi hocam. Valla benzin deposu kapağı ve contası almam gerekiyor. O vidalarla tutturulmuş olan şey contaymış galiba o işlevini yerine getirmiyor o yüzden uçuyor oradan benzin. Onu da çözerim be bu arabada neleri çözmedim ben aldığımdan beri.. :D
  4. F

Hocam dün akşam benzinde bırakmıştım ya arabayı, bu sabah çalıştırdım hatta videoya aldım onunda linkini koydum alta. Gariplik vardı biraz arabada, çalıştı stop etti bunu 3 defa falan tekrar etti sonra çalışıp rölantisinde kaldı. Bir de motor çok daha hızlı ısındı hocam yani hep gittiğim yolda...
  5. F

Valla arabayı aldığımda benzin deposunun anahtar yeri bozukmuş açmıyordu kapağı, yenisiyle değiştirdim yan sanayi falan mı aldım anlamadım nedense kapaktan benzin sızıyor çıldırıcam. Ustama götürdüğümde de e tabi biraz saçma sapan iş olduğu için ilgilenmek istemiyor mırın kırın ediyor. Ama o...
  6. F

Benzin kapağından kaçıyor hocam hemde baya fazla fazla akıyor. Görsel paylaşacağım daha iyi anlarsın hocam, o işaretlediğim yerden aşağıya doğru nemli böyle iz yapıyor.
  7. F

Yok hocam su deposu normal çok milim milim azalıyordu ben ekliyordum ayda 2 defa falan o kadar. Gaz kokusu falan hiç denk gelmedim. Yarın öğlen falan bi çalıştırıp iki tur atayım bakalım hızlıca yükselecek mi hararet yoksa yine yavaş yavaş mı yükselecek kontrol edeyim. Elimden gelse benzinde...
  8. F

Sorunu çözdüm hocam. Şimdi gidip benzine aldım arabayı motor sopsoğuk ama tıkır tıkır çalışıyor araba benzinde. Sorun LPG Regülatörünün donmasından kaynaklı, ısınana kadar 300-500 mt yol yapmak gerekiyor. Bunun çözümü yok mu ki ya hep benzine mi alacağım arabayı stop etmeden önce pff. Arabanın...
  9. F

Valla hocam zaten ucuz bir parçaydı değiştireyim kafam rahatlasın dedim ama sanki araba daha hızlı ısınıyor bu arada ya da psikolojik olarak bana öyle geliyor. Karbüratörlü araçların kışın çoğu böyle dedi ustam motor soğukken tekler gibi çalışır sonra kendine gelir dedi. Arabayı benzinde...
  10. F

Hocam bugün ustama gittim ama çok yoğundu diğerine uğradım şu termostata baktırdım ama doluydu boş termostat değilmiş. Yenisi aldım taktırdım ama hala aynı. Yolda giderken hep 75lerde kalıyor sadece sabit durduğumda yükseliyor. Arabada takılı olan boş değilmiş yani. Şimdi bu aldığım 79 derece...
  11. F

Doğru diyorsun hocam ama işte emin olamıyoruz ki araba çalıştı mı çalıştı deyip kendimizi kandırıyoruz ama aslında sorun var işte. Şimdi sıfır distribütör alsak desek 2bin lira falan ama sorun düzelecekse kıyacağım artık.
  12. F

Ama benzinde de ufak bir sorun var galiba yanlış hatırlamıyorsam. 2 Ay önce falan benzinde bırakmıştım arabayı tek marşta aldı ama aldığı gibi stop etmişti büyük bir soru işareti bırakmıştı kafamda. Valla ne yalan söyliyim epeydir benzinde ilk marş yapmadım arabaya. Daha 4-5 gün önce yanlışlıkla...
  13. F

Benzinde tek marşta çalışıyor hocam. Tekleme sorunu vardı, epeydir araba benzinde çalıştırılmamış benzine bi aldık hoplaya hoplaya götürdük arabayı sanayiye :D Sonra karbüratörü temizlettirdik sorun çözüldü o arada da bi subap ayarı yaptırdık mis gibi olmuştu araba.
  14. F

90'a anca trafik ışıklarında beklersem geliyor hatta 90'a geliyor hareket edince tabi rüzgar yediği için hemen düşüşe geçiyor tekrar 70 lere falan düşüyor. Hatta bugün kısa bir mesafede kullandım arabayı bir yere kadar gittim geldim, yağmur olduğu için yürümek istemedim. Tahminen 2 km falan...
  15. F

Hocam daha yeni sıfır atiker beyin aldım nasıl sorun olsun
Geri