FOXN FOR WİN isimli üyenin son içerikleri

1. FOXN FOR WİN

Ayrıldıktan Hemen Sonra başkası ile konuşmak

hocam işte benim için /b/ne demiş erkek öyle foto atarmı feminen mu falan diye attığım fotoda ağlıyodum sadece inanmıyodu ayrılırken sevdiğime fakat ben ona anlatmaya çalıştım tartışmalardan dolayı ayrılmak istiyorum diye
  2. FOXN FOR WİN

attığım bi fotografla dalga geçiyolar erkek böyle bi foto atarmı diyip gülüyolar işte
  3. FOXN FOR WİN

hocam arkadaşıyla konuşurken bana küfür ettiğini okuyorum şuanda
  4. FOXN FOR WİN

Yani hala öyle olduğuna inanamıyorum cidden imkansızdı öyle birinin öyle şeyler yapması normalde 6 yıllık spor geçmişim var halada devam ediyorum ama herkes söyledi spordan güvenme diye ama kendimden çok güvendim yani yalvarıyodu ayrılmamak için hep seviyomusun diye darlardı ne biliyim nasıl...
  5. FOXN FOR WİN

ya şöyle gerçekten elimden geleni yaptım 50k borcum var ona rağmen hediyeler aldım oda dediki böyle şeylere gerek yok elinle bişey yapıp getirsen bile yeter ama bunun dışında çok tartışmalar oldu ve buluşmalarımız ailesi yüzünden 40 dk sürüyodu buda yetersiz geldi ve sürekli mesajlaşmamı...
  6. FOXN FOR WİN

Arkadaşlar merhaba uzun sürelerdir forumda yoktum bilmiyorum konuyu doğrumu açtım fakat bir sorum var yardım istiyorum 7 aydır sevgili olduğum canımdan çok güvendiğim ve geçmişinde 3 kere aldatılan bir sevgilim vardı kendisi aile baskısı görüyordu şiddetli derecede evden çıkıp giremezdi bile ve...
  7. FOXN FOR WİN

Yardım WİN 10 MASAÜSTÜ PC EKRAN PARLAKLIĞI DÜŞTÜ

Arkadaşlar Pc açıkken uyudum sabah bir kalktım parlaklık çok düşük ve böyle kaldı masaüstü olduğ için ayarlayamıyorum programları da denedim olmuyor driver sil yükle de yaptım ddu ile yine olmadı varmı yardım edebilecek.
  8. FOXN FOR WİN

Win10 mu win 11mi iyi

11 hala buglu bence ben 10a geri döndüm
  9. FOXN FOR WİN

Saat aldım fakat dönmüyor

İade et yenisini versinler
  10. FOXN FOR WİN

Les Gold'u savunmalı mıyız?

Niye?
  11. FOXN FOR WİN

Minecraft oynayabileceğim arkadaş arıyorum

hocam oynayayım da bedrock yokki :/
  12. FOXN FOR WİN

Donanım Arşivi Forum vs Technopat Forum

technopat arayüzü ve kendileri biraz bana gerinlik veriyor ama bazen çözüm aradığımda bakabiliyorum onun dışında burası.
  13. FOXN FOR WİN

Hangi oyunlar var pc nizde?

valla hocam valla hocam aklıma hiç gelmedi ki Terreria var diyecem ama sistem gereksinimlerini hatırlamıyorum.
  14. FOXN FOR WİN

Hangi oyunlar var pc nizde?

fakat sadece loldeyim bu sıralar
  15. FOXN FOR WİN

DayZ Gelecek Varmı ?

Beyler karmakrewde oynuyorum 80 saatim falan var orta şekilde falan biliyorum varsa gelecek girelim.
Geri