Eski bilgisayarımdaki hdd yi yeni sisteme takacağım da 3 kez format atmıştım o hddye ama sanki hep bir sorun var gibi hissediyordum taksam sorun çıkar mı?
İtopyadan aldım G24F2 içinden cıkmadı belge ama vardır sanırım, geldiğinden beri yoktu bu sabah gördüm
1694267171
Öyle olsa ilk açışta belli olmaz mıydı acayip rahatsız edici çünkü ekranda olmasa da
Ses denetim masasında bu mikrofonu dinle tiki kapalı ona rağmen ses düzelmiyor, driverleri de Microsoft desteğine kontrol ettirdim ama yine de full kendi sesimi duyuyorum kulaklıktan. Blackshark V2 X bugün aldım itopyadan ama pişman oldum nasıl çözebilirim
Yeni aldım bugün, çift girişli jak var kırmızıyı kırmızıya yeşili yeşile taktım kulaklk tamam ama mikrofon çalışmıyor ne yapabilirim, ayrıca ön jaklar da çalışmıyor
Önceden hiç jak girişli kulaklık kullanmadım aldığımda bi kendi kablosu bi de bi kablo daha geldi kasanın ön jaklarına taktım çalışmadı arkaya takınca da mikrofon çalışmıyor yardım edebilir misiniz
Her şeyi mükemmel ama mikrofonda çok uzak kaldı bana çünkü ben sesim direkt olarak aynı gitsin istiyordum videodakiler öyle gözükmüyor
1694100406
Pardon hocam izledigim videoda yanlis ayar cekmis arkadas gayet guzel mikrofonu var aliyorum bunu tavsiye icin tesekkurler