fpsdropdusmani isimli üyenin son içerikleri

1. fpsdropdusmani

Hard Diske Virüs Bulaşır mı?

Eski bilgisayarımdaki hdd yi yeni sisteme takacağım da 3 kez format atmıştım o hddye ama sanki hep bir sorun var gibi hissediyordum taksam sorun çıkar mı?
  2. fpsdropdusmani

Razer Mousenin orijinal olup olmadığı nasıl anlaşılır?

İkinci el sıfır kapalı kutu bir Deathadder V2 Pro alacağım fakat orijinalliğini nasıl teyit edebilirim bilmiyorum, bileniniz var mı?
  3. fpsdropdusmani

Monitörün yan kısmında yeşil çizgiler olması

Direkt yeşil ısınmadan mı bilmiyorum ama anlamadım acayip tilt edici 1694268020 İlk aldığımda fark etmemem için kör olmam lazım
  4. fpsdropdusmani

Tamam ekran olmadığını zaten söyledim ama full focus bir şeye bakarken acayip göze batıyor yandan ve bu gece çıktı onu anlamadım
  5. fpsdropdusmani

İtopyadan aldım G24F2 içinden cıkmadı belge ama vardır sanırım, geldiğinden beri yoktu bu sabah gördüm 1694267171 Öyle olsa ilk açışta belli olmaz mıydı acayip rahatsız edici çünkü ekranda olmasa da
  6. fpsdropdusmani

Monitörü alalı 2-3 gün oldu fiziksel hasar vesaire yok gece bir şey yoktu sabah kalktım böyle bir şey var ki ekranda da değil zaten ne yapabilirim?
  7. fpsdropdusmani

Mikrofondaki sesim kulaklığa gidiyor

Kapalı dedim ya zaten, ona rağmen sesi kulaklığa veriyor.
  8. fpsdropdusmani

Mikrofondaki sesim kulaklığa gidiyor

Ses denetim masasında bu mikrofonu dinle tiki kapalı ona rağmen ses düzelmiyor, driverleri de Microsoft desteğine kontrol ettirdim ama yine de full kendi sesimi duyuyorum kulaklıktan. Blackshark V2 X bugün aldım itopyadan ama pişman oldum nasıl çözebilirim
  9. fpsdropdusmani

Çözüldü✓ Blackshark V2X Mikrofon Çalışmıyor

Tamam mikrofon çalışıyor ama bu sefer kendi sesimi duyuyorum ses denetim masasında bu mikrofonu dinle seçeneği de kapalı
  10. fpsdropdusmani

Valla arkaya taktım hiçbir şey sormadı bana, bir de ön jakların çalışmamasının sebebi ne
  11. fpsdropdusmani

Böyle gözüküyor başka da bir şey yok
  12. fpsdropdusmani

Yeni aldım bugün, çift girişli jak var kırmızıyı kırmızıya yeşili yeşile taktım kulaklk tamam ama mikrofon çalışmıyor ne yapabilirim, ayrıca ön jaklar da çalışmıyor
  13. fpsdropdusmani

Bu Blackshark V2X'i nasıl kullanıyoruz?

Önceden hiç jak girişli kulaklık kullanmadım aldığımda bi kendi kablosu bi de bi kablo daha geldi kasanın ön jaklarına taktım çalışmadı arkaya takınca da mikrofon çalışmıyor yardım edebilir misiniz
  14. fpsdropdusmani

1300 TL'ye kadar kulaklık önerisi

İtopyada neden webten satılmıyor bu kulaklık onu anlamadım gidip elden alıcam mecbur
  15. fpsdropdusmani

1300 TL'ye kadar kulaklık önerisi

Her şeyi mükemmel ama mikrofonda çok uzak kaldı bana çünkü ben sesim direkt olarak aynı gitsin istiyordum videodakiler öyle gözükmüyor 1694100406 Pardon hocam izledigim videoda yanlis ayar cekmis arkadas gayet guzel mikrofonu var aliyorum bunu tavsiye icin tesekkurler
Geri