Fqic isimli üyenin son içerikleri

1. F

Tablet alcam arada kaldım

Uzun yıllar götürsün ya donma kasma olmadan
  2. F

Ne kadar yıl götürür beni
  3. F

Kral diğerlerini niye tercih etmiyosunuz 1764507167 S10fe ile lite arasındaki fark ne şekli aynı 8/128 depolama oyun perfonmans larındakş fark ta aynı niye fiyat farkı var bu kadar
  4. F

https://www.vatanbilgisayar.com/honor-pad-v9-3-35ghz-8gb-256gb-11-5-inc-android-tablet.html Bu cazip geliyor gerek perfonmans gerek kalem +kılıf olması yönünden notları da iyi görünüyor ders çalışmayada uygun fakat marka konusunda sıkıntılı mı iyi mı bilmiyorum güven manasında nasıldır bunun...
  5. F

1764440168 Diğer tabletleri neden tercih etmediniz
  6. F

+ olarak arada da oyun da oynarım performans konusunda da iyi olsun uzun ömürlü olsun baya götürsün 3 yıl falan
  7. F

16k bütçe ver pc yi satıyorum onu parasıyla tablet alıcam sınav için çoklu pencere olsun bir yandan not alım bir yandan youtube dan dersleri izliyim kalemli olsun yani yanında kalemi kesinlikle olsun arada da oyun oynarım perfenmans konusunda da iyi olsun biraz araştırdım bu fiyat bandında...
  8. F

cs go da sistemimin iyi olmasına rağmen fps sıkıntısı yaşıyorum lütfen yardım

şuan win 11 indiriyorum fps artışı sağlar diyorlar
  9. F

nasıl yapılıyor link atabilirmisin*
  10. F

fps max 0 yaptım şimdi deniyorum 1670177764 abi bune yaa
  11. F

tweak tam olarak nedir teşekkürler yardımcı olduğun için
  12. F

CS DE FPS SIKINTISI YAŞIYORUM 40-50 FPS LER Alıyorum SİSTEMİM: RX 6500 XT 4GB İ5 8400 2.8GHZ 16 GB RAM H310M PRO VD PLUS ANAKAR
Geri