Fqth22 isimli üyenin son içerikleri

1. F

Ajazz AK820pro klavyemin şarjı hızlı bitiyor?

Arkadaşlar selamlar 1 ay önce ajazz ak820pro aldım bu şarj meselesi hariç klavyeden memnunum. klavyemin şarjı 1 günde hemen bitiyor bu durum normal mi? geçen gün saatlerce klavyeyi şarj etmeme rağmen aşağıdaki küçük ekranda şarj hala 3 bar gözüküyor ama drivere girdiğimde %100 gözüküyor gerçi...
  2. F

Ajazz ak820pro alınır mı?

Arkadaşlar selamun aleyküm iyi geceleriniz olsun. masada çok yer kaplamadığından ve oyun oynadığımdan dolayı %60-%75 klavye arıyorum bir süredir bakınıyorum birkaç model buldum ama aralarında en en az kötü yorumu olan Ajazz ak820 proydu. hepsiburadada var 3kya biraz pahalı geldi fiyatından...
  3. F

Playstationda oyuna girerken çözünürlük düşüyor ve renkler soğuyor

Video atabilseydim atacaktım ama şöyle anlatayım. Fifaya giriyorum renkler,çözünürlük vesaire falan her şey normal ama sonra 3 4 saniye ekran kararıyor ve renkler biraz soğuk, çözünürlük düşük oluyor bu neden kaynaklı olabilir?
  4. F

Mönitor standının başı yamuk, nasıl düzeltebilirim?

Yaptım reis sağ olasin
  5. F

Reis soldaki vidayı gevşettim de o vida aşağı yukarı hareket etmesini sağlıyor sağ sol hiç oynamadı şu an 1726066882 Kdhdksdhdsksh hocam soldaki vidayi gevşettim ama aşağı yukarı hareketi gevşedi yönleri hala aynı taş gibi duruyor biraz daha bakayım şuna
  6. F

Arkadaşlar monitörü yerleştirdiğimiz yer yamuk sağa doğru ittirmem bir işe yaramıyor aşırı sabit bunu nasıl düzleyebilirim?
  7. F

İstanbul avrupa yakası güvenilir bilgisayarcı

teşekkürler 1716230200 teşekkürler
  8. F

İstanbul avrupa yakası güvenilir bilgisayarcı

Arkadaşlar selamlar. Kasamın bakım zamanı geldi ve haziran ortası gibi bakıma göndereceğim ama bildiğim bi güvenilir bilgisayarcı yok. İstanbul avrupa yakasında güvenilir dediğiniz, sizin de daha önce bilgisayarınızı rahatlıkla emanet ettiğiniz bilgisayarcı önerebilirseniz çok memnun olurum iyi...
  9. F

2. EL OYUNCU KOLTUKLARINA GÜVEN OLUR MU?

Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm 1.5 2 haftadır koltuk arayışındayım. İlk başta oyuncu koltuklarının sıfırlarına baktım ve sağlamının, kalitelisinin minimum 6k'dan başladığını gördüm, o yüzden sıfır ofis koltuklarına bakayım dedim ama birkaç gün önce sağlam,güzel dediğim ofis koltukları 1k...
  10. F

1.5k tl bandında mouse arıyorum önerileriniz var mı?

hocam inceledim bunu tüm her seyi f/p olarak gayet iyi ama biraz forumlarda takıldıgımda gecikme var demis birkac arkadas sizin yorumunuz nedir? ben mouseyi begendim ama gecikme var diyenler içime kurt duşurdu ya
  11. F

çok teşekkür ederim bunu biraz araştırayım iyi akşamlar :))
  12. F

pençe şeklinde tutuyorum ama el ölçümümü bilmiyorum normal buyuklukte
  13. F

Arkadaşlar merhabalar iyi akşamlar. 3 seneye aşkın kullandığım logitech g203ü bugün son yolculuğuna uğurladım onun yerinde mouse bakıyorum ve önerileriniz lazım. Hafif, büyüklüğü normal kablolu kablosuz farketmez kaliteli bir mouse arıyorum bütçem 1.5k civarları tavsiyelerinizi beklerim.
  14. F

250 300 tl bandı civarında alabileceğim 7.1 kulaklık önerebilir misiniz?

Arkadaşlar 7.1 kulaklık alacağım ses kalitesi yüksek olan ve mikrofon ses düzeyi iyi olan bir 7.1 kulaklık arıyorum bütçem 300 tl civarıdır tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
Geri