hocam peşin fiyatına taksitle alcaksan ben yeni aldım, pc hocasının topladığı baya iyi.
https://www.trendyol.com/gamers-arena/pch-school-rx-9060xt-amd-ryzen-5-7500x3d-16-gb-ddr5-1-tb-ssd-gen4-750w-oem-paket-p-1161187932
veya...
hocam kurdum hiç bir sorun sıkıntı yok. altta yazıyorum.
+ tüm kutuları gelmis yanında faturasıyla birlikte.
+ windows 11 kurulmuş. driverları yüklü.
+ bios ayarlarını yapmışlar. Ram 6000 mhz e çekilmiş cünkü.
+ ekran kartı yanında geldi kendim taktım. kargoda kırılmasın diye sanırım.
+ cs...
evet onlarda cok iyiydi ama benim onu almama sebebim ramdi. cl46 ram. baska ram istemiştim takamayız demislerdi.
1782897771
kanka o neymis ya valla nerden buluyosunuz :D hiç buralarda görmedim. yoksa alırdım ssd taksan 1 tb zaten 45 e geliyo cok iyi 16 gb ekran kartına göre
valla keske göreydik de bizde alaydık :) genelde hep birileri bişe alıyo ama biz görmüyoruz hiç. neyse benim ürün geldi arkadaşlar np +ref
1782824425
valla keske göreydik de bizde alaydık :) genelde hep birileri bişe alıyo ama biz görmüyoruz hiç. neyse benim ürün geldi arkadaşlar np +ref
hocam gelmiş 1 saat önce falan evde değilim calısıyorum. ama kutular tam. ekran kartını yanında demonte göndermişler kargoda kırılmasın diye sanırım. eve gecince açıp bakıcam. yine güncellerim.
ben bunu aldım hocam. maximum a 9 görünce yapıstırdım.
fiyatıda gayet iyi. aynı sistemleri tek tek itopya incehesap gaming de falan baktım 65k ya geliyor.
ramde cl30. nadir görülür. 1 tb de ssd var gen4. x3d islemcisi. daha ne olsun.
alınır.
hocam ben dün aldım mesela peşin 9 taksitle maximum karta pc hocasının sistemi.
cünkü hem sistem uygundu hemde avantajlıydı. 7500f olsa almazdım mesela.
fakat hayvani bir işlemci farkı varken sence aynı sistemi 7500f li almak saçma değil mi ?