sürekli takınca gözlük numaran büyür genelde, sonra belli bir değerde sabitleniyor ama, numara küçükse bence de dersler de taksan yeterli olur 10 metre gayet okey ben 60 santimden öteyi göremiyorum
herkese merhabalar login formumdan elde ettiğim memberId değeri ana formumda kullanmak istediğim zaman 0 olarak dönüyor değişkenin değerini alamıyorum nasıl çözeriz
eski xiaomi telefonumda tema mağazasından indirdiğim temamı şuanki honor telefonuma nasıl indirebilirim honorun tema mağazasında bulamadımvar mıdır bildiğiniz bir yöntemi
masaüstü pclerin kykde çok fazla dezavantajı var getiren oluyor ama bence mantıklı değil 1.odalardan kyk interneti çekmiyor mobil veri vs kullanman gerekir 2.çok yer kaplıyor senin çalışma masanı da sonuna kadar dolduruyor kendin de zor çalışıyorsun bir sürü kablosu falan görüntü kirliliği...
önce torpile sonrasında ikametinden farklı şehire en son da aile içinde kişi başı düşen aylık ve yıllık gelire bakarak seçiliyor ailede ev araba arsa varsa çıkma olasılığı bir hayli düşüyor tabii ki .kardeş sayısı artınca kişi başı gelirin düşüyor ve şansın artacaktır diye düşünüyorum.tabii...
merhaba arkadaşlar ajet ten basic uçak bileti aldım ve bagaj hakkım yokmuş sadece koltuk altı bagaj hakkınız bulunmaktadır diyor koltuk altındaki bagajın boyutu bilen varmı kabin boy valiz oraya sığar mı bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi