Bu monitör de mat kaplama var o yüzden glossy ekranlara göre temizlemesi kolay Hafif nemli mikrofiber sonra kuru mikrofiber. Tercihen damıtılmış su ama bu işlemi yaparken ekranın soğuk olmasına dikkat et
hocam ben riski göze aldım tabii ki kimseye önermem bunu yapmaya monitörün garantisi bozuluyor ve ekranı komple bozma riski var ama ben parlak ekranları seviyorum bu işlemden sonra monitör benim için çok daha güzel görünüyor renkler yazılar vs göz sağlığı ile bir problem yaşamadım son 2 yıldır...
hahaha özgüven ondan geldi :D crt ekranlarım oled den çok daha iyi gözüküyor tepki süresinden tut renkler vs bu yüzden oled'i pek önemsemedim :D bir de köşede 4k ips ekranım da var onun hiç yüzüne bakmıyorum bunlar varken..
kral karşılaştırma fotoğrafı çekmedim ama şunu söyleyebilirim ki mat kaplamanın verdiği pürüzlü görüntü vs gitti renkler daha canlı siyahlar daha güzel ve yazılar daha net gözüküyor yani monitörü olduğu gibi görüyorsun benim daha çok hoşuma gitti bu durum dezavantajı ise yansımalar biraz oluyor...
hocam öyle yapacaktım üşendim direkt çektim çıkıyor ama bayağı zorluyorum
1744480154
arkadaşlar mat kaplama çıktı sonunda işlem tamam. çok zorladı ve aşırı riskli bir işlem hiç kimseye bunu önermem hem garanti geçersiz kalıyor hemde paneli bozma riskiniz var bende monitör normal şekilde açıldı...
arkadaşlar bu monitör üzerinde çok riskli bir işlem yapıyorum şu an anti-glare yani mat kaplamayı söküyorum bakalım monitörü bozmadan çıkarabilecek miyim :D
Her 12V hattının bir maksimum akım limiti vardır Bu, yüksek güç isteyen bir donanım tek bir hatta bağlıysa ve o hattın limiti yetersizse sistem stabilitesiz olabilir ya da PSU kapanabilir. Yanlış kombinasyonla bir rail aşırı yüklenirken diğerleri boş kalabilir.
aklımda monitörün mat kaplamasını çıkarmak var odam çok aydınlık değil parlak ekranda yazılar çok net ve siyahlar mürekkep gibi oluyor yapılacak en iyi upgrade bu olabilir :D
3080Ti GPU'lar miningden asla yıpranmadı hatta mining de yıpranma diye bir şey yok. (dual mining yapılmıyorsa) RTX gpular ile vram kullanan yani eth(daggerhash gibi coinler mine edildi. amd gpular ile vram değilde daha çok gpu kullanan coinler ile mine edildi yük ve ısı olarak arada dağlar kadar...