ben daha önce bu şekilde alıp 4-5 saat sonra mtye canlı yardımdan görüşüp iptal ettirdim. kendiniz yapamıyorsunuz ikisi bir iptale düşüyor kampanyalı olduğu için. ancak mt hemen hallediyor.
bej olanı aldım iki hafta önce. özellikle sarjından çok memnun kaldım. tavsiye ederim. ürünle birlikte gelen 67 watt hızlı sarj aleti kılıf ve uygulanmış ekran koruyucu zaten 700 800 tl avantaj sağlıyor.
yanında ucuz bir şey alarak, sepeti 10bin tl yaparsanız, bonus karta 500 + 150(garanti...
sadece oyun ise ips. ödev yaparım film izlerim arada oyun oynarım, ekstra 300 400 hoparlöre para vermek istemem diyorsanız va uygun. benq monitörlerin kalitesi çok çok iyi.
2024 yılına kadar olan tüm serilerde özellikle garanti bittikten sonra anakart arızası çıkıyordu. şikayet varda forumlarda vs anakartla ilgili çok fazla şikayet var.
bu monitörde titreşimsiz ekran, mavi ışık filtresi var ve yarı mat kaplama var. oyun için oldukça ideal. eğer çok oyun oynuyorsanız asla televizyondan oynamayın. göz yanması kanlanma göz sıvısı azalması gibi sorunlar yaşayabilirsiniz.