No rest for the wicked için gamepad olarak kontorland KT-1081C ürününü aldım. Driverlarını zar zor bulup yükledim. Aygıt Yöneticisi'nden oyun kolu ayarlarına girince titreşimi görüyorum çalışıyor. Ancak oyuna girince herhangi bir titreşim yok, neyle aktif ediliyor oyunda bilen var mı? Ayrıca...
Kullandığım ana kart b450 mh modeli. ALC887 ses kartı kullanıyor. bugün arctis prime siparişi verdim ama anakart sesi iyi olmadığı için uygun fiyatlı 500-800tl bandına harici veya farklı iyi fark yaratabilecek ses kartı önerisi istiyorum. bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
Arkadaslar paneller karısık geliyormus bazı modellerde bana sıkıntı yasamıyacagım düzgün panelli bi 4k tv tavsiye eder misiniz ?
d-smart uydu baglayıp nat geo wild - natıonal g.- discovery - haber falan izliyicem. internet baglantısı vs ıle ısım olmaz buyuk ıhtımalle oyle amaclarım yok.
Egzoz + ön 2 adet pwm 4pin fanı sys fana çoklayıcı ile takınca işlemciden bağımsız kontrol edebilir miyiz ?
Öbür türlü çoklayıcı ile hem cpu hemde 2 adet fanı cpu fan soketine takarsak, fanlar cpu sıcaklığına göre mi çalışacak hep ?
Hocam değerler böyle. Anakarta 2 adet arctic f14 pwm pst fan bağladı çoklayıcı yoktu artık nasıl taktı bilmiyorum birbirine baglayip öyle taktı sanırım. 1 adette f12 pwm egzoz fan taktı. Anakarta 2 adet fanı taktiktan sonra bunlar oldu. Çıkarınca hatayı vermedi. Ama oyundayken cpu ve ekran kartı...
Bu değerler normal mi
1680731847
Parça çalınması ile alakası yok hocam yanında durdum adamin sadece fan montaji yaptı anakarta birde anakartin vidalarını taktı
Arkadaşlar bugün bilgisayarcıya kasa götürdüm eski kasamdaki tüm sistemi baska bir kasaya geçirdik. Yeni fan taktık ek olarak. Eve getirdim PC'yi sıcaklık değerleri normaldi. Dying Light 2'ye girdim CPU ve GPU sıcaklık normalken bir anda mavi ekran verip kapattı sonra bu ekran çıktı. Neden oldu...
Bugün corsair spec 01 kasam için 2 adet öne arctic f14 pwm pst - 1 adet egzoz için f12 pwm model fan aldım. Malesef titreşim önleyici ped falan göremedim sitesinde motorun kendisinde var olduğunu yazıyor galiba.
Pst olayını tam anlamadığım için soruyorum arkadaşlar. Egzoz fanını cha_fan portuna...