FrankEnsQ isimli üyenin son içerikleri

1. FrankEnsQ

Geçici ehliyetin normal ehliyetten bi farkı varmı?

B ehliyeti aldım eski ehliyeti deldiler yenisi gelcek bu kağıdı kullan gelene kadar dediler. yarın uzun yola çıkıcam arabayla geçici ehliyet ile bir problem olurmu?
  2. FrankEnsQ

45bin bandında telefon önerisi

90w diye biliyorum ama?
  3. FrankEnsQ

Ya oyun oynayan birisi değilim instagram,whatsap falan takılıyorum ve günün neredeyse büyük bi kısmını google mapste geçiriyorum. günü kurtarırmı? senin yaşadığın problem varmı
  4. FrankEnsQ

Xiaomi 15T Pro düşünüyorum benim için şarjı çok önemli kuryelik yapıyorum tüm günü çıkarmasını beklemeyiz ama (10 12 saat çalışıyorum) gözüm sürekli şarjda olsun istemiyorum bütçem 45bin ve çok az üst miktarı.
  5. FrankEnsQ

Steam aile paylaşımı yapmak isteyen varmı? (black myth wukong arıyorum)

hocam napabilirim bu konuda :D ozaman steam gitsin aile paylaşımına soy testi sistemi getirsin şirketin kazancı var evet x kişisi oyunu satın almış ve bundan bi gelir elde etmiş sen bu sisteme izin veriyosan ben bunu arkadaşıma çevreme vererek kullanmalarını sağlayacağım bu adam çıkıp neden...
  6. FrankEnsQ

birisi legal birisi hırsızlık
  7. FrankEnsQ

hocam aile paylaşımı yayımcının isteğine bağlı bir şey mesela rdr 2 de aile paylaşımı yok fakat crimson desertta var? bence düşüncen gereksiz adam kendini batıracak bir sistemi neden aktif etsinki
  8. FrankEnsQ

hocam oyun denuvo korumasında olduğu için crackler sağlıklı değil paylaşımlı hesaplarda denuvo koruması olduğu için oyuna girmeni engelliyor aylık 5 oyuncu kabul ediyor onuda denedim
  9. FrankEnsQ

çok oyun oynayan birisi değilim zaten oyunu merak ettiğim için açtım konuyu maddi açıdan iyi bi dönemde değilim şu sıralar
  10. FrankEnsQ

oyun aile paylaşımını destekliyor elinde olan varsa ve paylaşmak istiyorsan memnun olurum.
  11. FrankEnsQ

Dark souls 3 ilk boss nasıl geçiliyor

Sil, elden ring geç
  12. FrankEnsQ

Better call saul cidden breaking badden iyi mi??

hocam zaten ilk bb izlemen gerekiyordu ;D
  13. FrankEnsQ

Better call saul cidden breaking badden iyi mi??

ya bcs yi bitireli 2 3 gün falan oluyor ama gram tatmin olmadım rezalet bi final sezonuydu saul ofisi açtı adam akıllı bişiler göremeden final verdi neredeyse ulan dizinin adı bile better call saul bari bu sloganın üzerine bi olay koysaydınızda sloganı nasıl buldu ne yaptı falan saçma sapan...
  14. FrankEnsQ

Hounds: The Last Hope'u geri döndürmek için ne yapılmalı?

buglu knife atanlara ne söverdik la :D
  15. FrankEnsQ

Yüksek sese bağlı kulakta geçmeyen çınlama

normal. benim çınlama kalıcı, tedavisi yok
Geri