GETİR yemek ten sipariş veren var mı hiç. Piyasadan hep pahalıya satıyorlar . 50-60 tl getirme parası ,yüksek minimum sepet tutarı vs. Migros yemek ve UBER en iyisi gibi şuan
Bayıldım projeye tebrikler ,veri eklicem hemen
1778882432
Şuan evde değilim mesela veri giremiyom ,veya sağlayıcının hizmet verdiği mahalleleri biliyom onları girmek istiyorum ama giremiyorum bu yüzden. Hız testi değerlendirmesi mutlaka olmalı mı emin değilim. Ve yapmaya başlayınca kapatılmıyor
Türkiye'de bilgisayar piyasasında acayip bir rekabet var. Genç nüfus ve oyuncu çok olduğu için talep yüksek, haliyle Gaming.gen, Vatan, İtopya gibi onlarca firma yarışıyor. Bu rekabet sayesinde bazen yurt dışından bile ucuza sistem topladığımız dönemler oluyor.
Eğer satışlar düşerse piyasadaki...
polis olcaksan anadolu lisesi yazabilirsin. Polislik 2 yıllık oluyor liseden sonra okuyon . O sırada üniversiteyi açıktan okuyarak diplomanı alırsan komiserliğin önü açılır
macun bıktırdı artık sürekli yenile dur ,MX-6 berbat bir macundu ,4g lık almıştım 5-6 farklı laptop ta deendim neredeyse hepsinde pumpout oldu.
Termal ped aldım bakalım anlatıldığı gibi ise 2 sene kafa rahat olcak...
Belgesel kanıt sağlamak istiyorum diye seçenek var. Ben oraya e devletten öğrenci belgesi ekledim ,öğrenci kimlik kartıda yeterli olabilir. Bu şekilde yapınca 2-3 gün içinde kontrol edip haber edicez diye bildiirm verdi.
elbette kullanıma göre değişir, bende bu süreleri tasarruf ve 60hz de alıyom arka planda çoğu şey kapalı 2-3 uygulama+ 5 sekme fln. Ama sonuç olarak piyasaki (M hariç) en verimli işlemci serilerinden . Performasnı yetiyor.
ultra 7 155h kullanıyorum, eğer doğru tasarruf ayarlarını yaparsanız 8 saate kadar pil ömrü alınabiliyor. karma kullanımda 6-8 saaat arası rahat alıyom ben.