Fransali isimli üyenin son içerikleri

1. Fransali

🔥İndirim Huawei MateBook 14 (125H 16/512GB OLED 120Hz Dokunmatik) 34.999TL

oyun laptopu mu ,iş için mi
  2. Fransali

elbette kullanıma göre değişir, bende bu süreleri tasarruf ve 60hz de alıyom arka planda çoğu şey kapalı 2-3 uygulama+ 5 sekme fln. Ama sonuç olarak piyasaki (M hariç) en verimli işlemci serilerinden . Performasnı yetiyor.
  3. Fransali

ultra 7 155h kullanıyorum, eğer doğru tasarruf ayarlarını yaparsanız 8 saate kadar pil ömrü alınabiliyor. karma kullanımda 6-8 saaat arası rahat alıyom ben.
  4. Fransali

Öneri Ketoral Şampuan (Kepek Şampuanı) Fiyatı %186 Artmış 😬

zararı faydasından çoktur bana mantıklı gelmedi
  5. Fransali

steroid ile ne alakası var ,ilaçların adını karıştırdınız herhalde
  6. Fransali

bu seberoik dermatiti bu bilim insanı toplaşıp çözüm bulamıyorlar ya bende onu anlamıyom. Hayat kalitesini bu kadar düşüren bir şey olamaz. Çözüm varda açıklamıyor gibi hissetiriyor
  7. Fransali

Çözüldü✓ İŞLEMCİ NİYE BÖYLE KUTUYLA GELDİ BİLEN VARMI

Rast gele aldım çok dikkat etmedim da önemli değil kutusuda önceden ryzen 9 5900x aldığımda kutulu gelince şaşırdım biraz iki farklı versiyon oluypr hocam ,kutulu olanlar tek tek satılıyor. Sizin aldıklarınızı büyük firmalar toplu kutusuz oluyor. Bu şekilde kutusuz satılıyor. Daha uyguna almış...
  8. Fransali

10K BÜTÇE WİRELESS KULAKLIK ÖNERİSİ

Ben almazdım 2 sene önce 2k lık kulaklığın teki kayboldu içim gitti hala üzülüyom. :( Bu kadar para verecekseniz gps özelliği olsun.
  9. Fransali

🔥İndirim 2 Al 1 Öde 99 TL Robeve 300 ml Buhar Makinesi

bu forum yüzünden yemek param hep başka şeylere gidiyor. Yurt odasına verdim siparişi 2 sini bir açarım artık
  10. Fransali

❌İndirim Bitti! The last of us ellie 3d baskı sepette 150 tl

hobi için güzel ,alıp kendiniz boyayacaksınız .
  11. Fransali

Bugün Bilgisayar Alsanız Sorunsuzdur Dediğiniz Site Hangisi?

normalde hepsi güvenli ama hepsinde mağdur olmuş müşteri vardır. O yüzden en uygun olanı alın
  12. Fransali

Steam Puanı Aldım ama gelip gelmediğini nereden bilicem ?

item satıştan güvenli yerden aldıysan gelir . 5-10 güne mail gelir hediye aldın diye. 14 güne de hesaba geçer. Hemen yazma desteğe
  13. Fransali

100 TL'ye hızlı internet sağlayıcı önerir misiniz

100 tl 8 mbps vdsl vermezler. Aylık modem ücreti daha fazla dır zaten
  14. Fransali

Steam Puanı Aldım ama gelip gelmediğini nereden bilicem ?

sol üstte mağza var mouse ile üstüne gel açılan yerden puan dükkanına tıkla. Eğer satın alım yaptıysan hemen gelir kullanırsın. Profiline ödül geldiyse 2 hafta sonra gelir
Geri