franz03_ isimli üyenin son içerikleri

1. franz03_

Anakart sıcaklığı doğru mu ?

eğer ciddi ciddi 110 dereceyse düzeltmeye çalışacağım.
  2. franz03_

Anakart sıcaklığı doğru mu ?

Merhaba arkadaşlar, az önce sistemimi yenilemek adına anakart v.b komponentlerimi değiştirdim ve [H3 id='Colorful+BATTLE-AX+B650M-PLUS+Wi-Fi+V15']Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS Wi-Fi V15 [/H3] modelini satın alıp kurdum ve nedense sıcaklık değerleri HWInfo da böyle diyor yani ben eğer yanlış...
  3. franz03_

Delta psular çok uygun fiyatta yeniden stokta

750W Platinium modelini çok ucuza sahip oldu bir tanıdığım ama ben alırken şüphe ile yaklaştım tanıdık bilindik bir markaya benzemiyor.
  4. franz03_

7500f'e aşağıda ki soğutucu yeterli mi ?

soğutucuya 2000 lira vermek istemedim 800 liraya çok daha mantıklı geldi bu arkadaş. 800 liraya denk geldi neredeyse arkadaşlar. normal indirimsiz fiyatta dediğin doğru.
  5. franz03_

7500f'e aşağıda ki soğutucu yeterli mi ?

https://www.incehesap.com/gamepower-glace-tc4-argb-siyah-1x120mm-lga1851-am5-islemci-hava-sogutucu-fiyati-82545/ Gaming gecesinde uygun fiyata aldım düşünceleriniz nelerdir ?
  6. franz03_

RX 7700XT son zamanlarda takılıp ekran kartı bug raporu çıkartıyor

Ekran kartım (RX 7700XT) son zamanlarda driver kaynaklı hatalar çıkarıyor ve durup dururken hata raporu verip daha sonrasında uygulamasını açtığımda sürücülerin kullandığın uygulamadan daha eski olduğunu söyleyen bir hata ile karşılaşıyorum. Çözüm olarakta her başıma geldiğinde, ekran kartı...
Geri