Kendilerinden kaynaklı bir şey olmadığını kargo firması ile alakalı olduklarını söylediler. Bende soğutucunun plastik kelepçeler ile sabit bir şekilde geldiğini kapalı kasanın içerisinde iç kısımdan büyük bir darbe almadığı sürece yamuk olamayacağını söyledim. Resim çekip mail atmamı söylediler...
Sistemi 1 saat önce teslim aldım, görselde görüldüğü gibi yamuk bir şekilde geldi. 30 dk sonunda müşteri hizmetlerine ulaştım fakat kargo kaynaklı diyor. Sistem tamamen kapalı bir şekildeydi ve soğutucu sabitleyici plastikler ile geldi. Nasıl bir yol izlemeliyim ?
Soğutucu
Merhaba sitemi henüz almadım, 1-2 gün içerisinde almış olacağım. Bu sistem için 850w bir güç kaynağı çok fazla değil mi ?
Önerileriniz var ise lütfen bizimle paylaşın.
Herkese merhaba arkadaşlar. Sistemim için güç kaynağı ve kasa konusunda çok kararsız kaldım. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var, bütçem 6000-7000₺ civarında.
Sapphire Radeon RX 9070 Pure Gaming OC 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Asus PRIME B650M-R 7000mhz(OC) RGB M.2 AM5 mATX DDR5 Anakart...
Önermiş olduğunuz ramları kullanacağım, sizin önermiş olduğunuz SSD ile benim paylaşmış olduğum arasında tam olarak ne gibi bir fark var ?
1743969341
XT modeli çok fazla enerji tüketiyor ve ben gerek bütçemden dolayı olsun gerek oynadığım oyunlardan dolayı tercih etmedim.
Ramları @MiedoTR 'nin...
Herkese merhaba arkadaşlar, 5 yıl aradan sonra bilgisayarımı değiştirmeye karar verdim. Kullanmak istediğim parçaları belirledim fakat uyumlu olurlar mı veya daha iyi bir seçeneğim var mı bilemedim. Teknoloji ile aram çok iyi değildir, araştırma yaptım ama kafam çok karıştı. Sizlerden ricam...
https://www.sinerji.gen.tr/asus-prime-b650m-k-6400mhz-oc-rgb-m2-am5-matx-ddr5-anakart-p-47802
https://www.sinerji.gen.tr/asus-prime-b650m-r-7000mhz-oc-rgb-m2-am5-matx-ddr5-anakart-p-50070
Baktığımda bu iki anakartı buldum. Bu 2 anakart arasında ki fark nedir tam olarak ?
Merhaba arkadaşlar, yeni bir kasa topluyorum işlemci olarak AMD Ryzen 5 7500F ve Ekran kartı olarak RX 9070 var. Bu parçalara uyumlu olacak bir anakart tavsiyeniz var mı ?