fratikcavanari isimli üyenin son içerikleri

1. F

Müşterimden Hoşlanıyorum. Nasıl Bi Yol İzlemeliyim

o olaydan haberim yok :D 1780698106 yazdım zaten hocamda işte bilmiyorum nasıl ilerler süreç nasıl davranmalıyım daha önce hiçbir müşterimle iş ilişkisi dışında bi konuşma yapmamıştım
  2. F

Müşterimden Hoşlanıyorum. Nasıl Bi Yol İzlemeliyim

13 ay evvel kendisine bi motosiklet satmıştım ilk tanışmamız öyle oldu ama o zaman hastaydı ve bi erkek arkadaşı vardı hiç yanaşamamıştım geçtiğimiz günlerde talihsiz bi kaza geçirmiş bugün motorunu servise getirdi ayak üstü bi yarım saat sohbet ettik. konu ilk başta periyoduk bakımdan açıldı...
  3. F

🔥İndirim Lcw 2 Al 1 Öde Kampanyası +Kargo Ücreti 80 TL

Göbekli tayfadan selam 2xl ürünlerimizi sectik
  4. F

Yardım North Bayou Nb F80 Monitor Stamdı Alınır mı? ve Masama Uygunmudur

benimkide bundan bile daha beter yarım tutturdum taş gibi duruyo konsolu alıp koltuğu yatırıp gamepadle giriyorum oyuna yok böyle bi konfor
  5. F

Yardım Kablosuz gamepad lazım 1500-2000tl civarı

bluetoothlu alsam sorun yaşarmıyım oyunlarda kopma falan
  6. F

Yardım Kablosuz gamepad lazım 1500-2000tl civarı

pc için kablosuz lazım 2.4ghz kablosuz olanlardan bütçe 750 1000tl arası iki adet alıcam toplam bütçe 1500 2000 arası oluyor bluetooth değil de usb çiplilerden varsa daha iyi olur
  7. F

Instagram 6 AYDA MİLYONLARCA İZLENME VE 8000 TAKİPÇİYE ULAŞTIM SİZCE BU İYİ Bİ ORAN MI?

MOTOVLOG HESABIMDA 2 AY KIŞ SEBEBİYLE BOŞLAMAM DIŞINDA 6 AYDA BURAYA GELEBİLDİM MİLYONLARCA İZLENME BİNLERCE BEĞENİ VE 8000 TAKİPÇİ SİZCE BU İLERLEME NASIL HEDEFİM 2026 SONUNA KADAR 100BİN TAKİPÇİ BAŞARABİLİR MİYİM? https://www.instagram.com/fratikcavanari/
Geri