fraude53 isimli üyenin son içerikleri

1. F

HylerX Cloud 3 Wireless Almayıp HS80 mi Beklemeliyim

kablosuz ayrı bı konfor hocam zaten akşam işim bitince şarja takarim
  2. F

hs80 in dış görünüşüde kendine çekiyor ondan bahane buluyorum denebilir hocam
  3. F

izlediğim videolarda hs80in daha üst sekment olduğu soyleniyor
  4. F

öyle deniliyor ama 15 saat diyenlerde var
  5. F

Deri padler biraz işi bozuyor hocam uzun vadede soyulma yapıyor 1733170384 cloud 3 ünde düşmesini beklemiyordum hiç ihtimal vermiyor musunuz hocam
  6. F

İndirimden yararlanıp 3500 e cloud 3 Wireless almayı düşünüyorum ama uzun zamandır kovaladigim hs80 wirelessin indirime girme ihtimali almaktan vazgeçmemi sağlıyor sizce almalimiyim yoksa hs80 mi beklemeliyim
  7. F

R5 7600X mi yoksa R5 7700 işlemcimi tercih etmeliyim

Alttaki gibi bir sistem toplamayı düşünüyorum sizce işlemci olarak 7600x kalsınmı yoksa 7700 mü tercih etmeliyim, aradaki fiyat farkına değermi ayrıca diğer bileşenler konusundada öneriye açığım
  8. F

R5 7600X mi yoksa R5 7700 işlemcimi tercih etmeliyim

Alttaki gibi bir sistem toplamayı düşünüyorum sizce işlemci olarak 7600x kalsınmı yoksa 7700 mü tercih etmeliyim, aradaki fiyat farkına değermi ayrıca diğer bileşenler konusundada öneriye açığım
  9. F

Ryzen 5 7600X Soğutucu Önerisi Ayrıca Dram Çok Önemli Bir Hususmu?

Nvidianın destekleri biraz cazip geliyor ve işlemciyi güçlü tutmak istiyorum ama önerin için sağol
  10. F

Akakçeden bakınca 20.200 lere falan denk geliyor 300 tl montaj parası pek bir şey değişmiyor yani amacım ileride 4060 4070 falan takarsam yanıda güçlü bir işlemci bulunsun
  11. F

Bilgilendirme için sağol, işlemciyi güçlü tutmak istediğimden apu topladım ilerde 4060 gibi bir ekran kartı ekliyeceğim ayrıca 120mm soğtucu yeticekmi forumlardakiler genellikle 240 veya 360mm sıvı soğutma tercih etmek gerektiğini söylemiş
  12. F

Herkese iyi forumlar arkadaşlar toplamış olduğum bu sisteme birde soğutucu önerisi almak istedim ayrıca ssd de dram bulunmaması ileride ki deneyimimi çok etkilermi varsa bildiğiniz başka bir ssd önerir misiniz??
Geri