eski mönitörlerde güç kablosu ve adaptör kısmı ayrı ayrı birleşen parça olduğundan kaynaklı bu monitörüde öyle zannettim fakat öyle değilmiş. Hocam siz memnunmusunuz monitörden
İyi forumlar geçenlerde sipariş ettiğim Lenovo r24e monitör elime olasti fakat güç kablosunun afaptor kısmının kutuya dahil olmadığını farkettim ve eski monitorumun adaptörüde uyumlu olmadığı için almak zorunda kaldım bilen varsa eğer bu adaptör nerden alınır ne diye geçer yardımcı olursa sevinirim
exceria pro kuponla beraber 200 tl daha ucuza geldi ve dramli olduğu için onu sipariş ettim fakat dayanıklılığıda önemli sizce iptal edip wd black mi almalıyım hocam
1749855269
sağolun hocam
İyi forumlar sn500 anlık olarak 2200 TL ye düştü exceria pro ise 3000 TL sizce aradaki farka degermi ayrıca bu parolpara iyizico indirimleri nedir nasıl kullanabilirim
Soğutucunun kurulumunu yaptım öncelikle hocam alacak arkadaşlara şunu blirtmek istiyorum soğutucunun ayakları anakartta bulunan braketlere yetişmiyor yani tek başınıza mönte etmeniz çok zor diyelim bir şekil monte ettiniz vidaları tam sıkmamanız gerek aksi halde soputucu işlemciye baskı yapar...