Fraun isimli üyenin son içerikleri

1. F

Radeon Wattman hatası

Merhaba, rx 580 asus dual bir karta sahibim ve arada bilgisayar donuyor, monitör gidiyor ancak kasa çalışıyor ve resetlemek zorunda kalıyorum. Çözüm önerilerinizi bekliyorum. İyi günler.
  2. F

Pc seslerin donup kendini restartlaması

Hocam anakart bios'um güncel ve aldığım yer memtest taraması yaptırmış ve bir sıkıntı bulamamış.
  3. F

Pc seslerin donup kendini restartlaması

Merabalar, bundan yaklaşık 3 ay önce yeni bir pc topladım. Bilgisayarı kullanmaya başladığım ilk günden itibaren bilgisayarımda en son yaptığım işlemin sesi kendini tekrarlıyordu ve pc donup kendine restart atıyordu. Çözüm için aldığım yere faturalarıyla gönderdim ancak bir sorun olmadığını...
  4. F

Yardım Pc Seslerin donup kendine reset atması

@Abdullah Hacıgül Abdullah hocam bu konuda sizin de yardımlarınızı bekliyorum gerçek anlamda anlayan bir profesyonelden hiç yardım almadım belki bir bilginiz vardır bu konuda :)
  5. F

Yardım Pc Seslerin donup kendine reset atması

Merabalar, bundan yaklaşık 3 ay önce yeni bir pc topladım. Bilgisayarı kullanmaya başladığım ilk günden itibaren bilgisayarımda en son yaptığım işlemin sesi kendini tekrarlıyordu ve pc donup kendine restart atıyordu. Çözüm için aldığım yere faturalarıyla gönderdim ancak bir sorun olmadığını...
Geri