Merhaba arkadaşlar mobil oyun içeriği kaydı almak istiyorum bilgisayarıma yansıtayarak obs üzerinden bunun için uygun fiyatlı capture card tafsiye eder msiniz
1080 P 60 FPS YETERLİ BENİM İÇİN ELGATO BAKTIM AMA ÇOK PAHALIYDI
bütçe bakmayın arkadaşlar ras gele yazılmıştır uygun fiyat performans...
Merhaba tablet ve telefondan hata ayıklama açtım ama ne yazık ki tablet yada telefon görüntüsü obs den seçtiğimde tablet olarak gelmiyor tabletin sesi bilgisayarıma yansıyor ayrıca 2. ekran olarakta görünüyor windows sisteminde laptopta ama obs de ekran yada pencere alanında seçtiğimde tablet...
bir tık kalitelisini alıp denedim ama bağlantı yaptığımda 2. ekran olarak görüyor bağlantı ve obs görüntü vermeye çalıştığımda tablet görüntüsü gelmiyor ne yazık ki 2. ekran görüntüsünü obs den seçtiğimde ise sanki 2. ekranın devamı gibi bilgisayar görüntüsünü veriyor
arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Tablet oyun görüntüsünü pc verip yayın yapmak ve video kaydetmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim
kimileri kartı var diyor fiyat performans önerisi verebilir misiniz
Merhaba arkadaşlar youtube kanalı için ve twitch yayın için mobil oyun düşünüyorum ama bunların görüntüsünü pc obs aktarıp ordan yapmak istiyorum bunun için bir şey alınması gerekiyormus sanırım bir çeşit dönüştürücü bu konuda bana hem uygun hem iyi bir dönüştürücü söyler misiniz yayını 1080 p...
5070 ti giriş seviyeleri 45 bin tl civari gamerock seriside 49 bin hani o farklar verilip 5070 ti mantıklı mı sizce
rtx 4070 im yok suan eski sistemimde vardı sattım
Msı MB B850 Gamıng Plus Wıfı Am5 Ddr5 8200MHZ(OC) Dp 3x M.2 USB 10GBS 5g Lan Wı-Fı 7 Atx ana kart olarak buna mı yükseltmeliyim gerek var mı bu kadarına yoksa b650 serisi daha uygun bi kart baksam yeter mi
1748523900
hepsiburadan almam gerekiyor orada bu 5070 modeli 49 bin tl civari
1748523931...
peki ben işlemdi ryzen 7 78003d düşünüyorum ana kart olarak MSI MB B650M PROJECT ZERO AM5 DDR5 7600MHZ(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 2.5G LAN WI-FI 6E mATX düşündüm sizce ? mantıklı bir adım mı
büyük bi fark yaşadınız mı ve en çok merak ettiğim görüntü olarak bir eksiklik hissetiniz mi ? ben daha önce 6600 xt serisinde bozulmalar görüyordum bir çok yerde
1748523013
Palit Nvidia Geforce RTX5070TI Gamıngpro 16GB 256BIT Gddr7 Ekran
peki bu 45 e almak mı daha iyi 9070 xt 39 küsüre mi
hepsiburada üzerinden alışverış bakiyemle alacağım o yüzden o durum çok işime yaramaz ben sadece bu kart beni üzer mi üzmez mi onu düşünüyorum çünkü eskiden 6600 xt zamanı çok memlun kalmadım oyun içi çoğu yeri bozuk gösteriyordu yada titremeli bu seride böyle bir sorun hala var mı diye...