Helkelos isimli üyenin son içerikleri

1. H

Altını nerden almak daha mantıklı?

Kapalı çarşı harici normal kuyumcular ile bankalar arası fark neredeyse yok garanti yerine devlet bankalarını tercih edebilirsin onlarda daha az makas aralığı bulunur genelde
  2. H

En hızlı interneti kim veriyor?

vermiyorsa altyapın desteklemiyordur fiber değildir internetin
  3. H

Speed test steam sorunu

dün steamde bende yaşadım bence genel bir sorundu
  4. H

Yardım Hangi internet sağlayıcıyı önerirsiniz ?

Hocam en iyisi diye bir şey yok bence direkt altyapın ile alakalı. Farklı şehre taşınmayı düşünüyorsan taşınacağın evlerin açık adreslerini iste ve altyapısına sitelerden tek tek bak. Ben senin yerinde olsam 0dan taşınacak olsam önceliğim internet olurdu.Fiber olmayan eve geçmemeye çalış bence...
  5. H

En hızlı interneti kim veriyor?

Bence sen dalga geçiyorsun yorumlarına bakılırsa. Tüm sağlayıcılar kendi fiberlerinde 1000e kadar veriyor. Türk telekom fiber var en üst 50 mbps veriyor diyorsun bu bariz yalan veya bilmiyorsun fiberin var sanıyorsun, fiberin yok senin vdsl büyük ihtimalle.Ayrıca öyle hadi ben gidiyim diyip...
  6. H

7500-8000₺ 24'' Monitör Önerisi

aynı özelliklerde fast ıps olannı attım hocam zaten 310hz sadece arada 1k fark var 310 olarrak kullanamıyorsan 240a çeker kullanırrsın
  7. H

7500-8000₺ 24'' Monitör Önerisi

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-25g4sre-24-5-0-3-ms-full-hd-ips-310-hz-oyuncu-u-fiyati,1095750987.html öneriririm
  8. H

Vatanın mağazasında sistem toplatılırmı

bunları tek tek toplayıncada aynı fiyata toplayabiliyorsun nerdeyse bence sıstem uygun degıl direkt
  9. H

7800x3d fakat soğutucuyuda değiştirmen gerekiyor o soğutucu yetmez
  10. H

9600x 5070ti için fazla bence 85k 7800x3d ile 85 90kya daha iyi olur
  11. H

Vatan denildiği kadar pahalı değil bence evet bazen aradaki fark çok fazla ama vatan indirimlerinde uygun oluyor
  12. H

Abdullah Abinin paylaştığı sistemi aldım

hocam bunu alacaksan bekle derim aoc yeni monitör tanıttı 420hz tr satış fiyatı 13k olarak belirlendi fakat daha stoklara sadece ittopya üzerinden 15k ile girdi diğer sitelerde stoklara girmeye başlayınca normal satış fiyatı 13kya gelecektir bekle ve aynı fiyata 120hz daha fazla almanı öneririm...
  13. H

Monitör Tavsiyeleriniz nelerdir ?

Lenovoyu bu kadar önerilmesine şaşırıyorum 1080pde en ucuz monitör diye herkes öneriyor fakat ghosting olayını atlayan çok fazla insan var.
  14. H

1080p'de RTX 5070 ile R5 9600X darboğaz yapar mı?

13.5kya cıkmısken 1k daha koy 7800x3d almanı öneririm valo cs gibi oyunlarda en çok perfomansı bu işlemci ile alırsın
  15. H

UNLOST Yeni Sistemler 9 Taksit

Hiç indirim yok nerdeyse piyasadaki normal fiyatlardan yapılmış
Geri