DARK'ın ürünleri çok alt kalite geliyor bana.
İşinize yarayacak ufak parçalarda kullanabilirsiniz ( Kablo çoğaltıcı uzatıcı vb gibi. ) ama büyük parçalarda...
Sistem kurarken ben de aynı modeli 1999 TL den almıştım.
Geçenlerde bir tane daha ekleyim 32 olsun sistem diye gireyim dedim 3500 TL lere çıkmış RAM'in...
Yayıncıları ve forumları takip et. Kasımda son 2-3 yıldır ben doğru Dürüst indirim flan göremiyorum. Fiyatları şişirip şişirip sonra indirdik deniyor...
Bu ilan FAKE bence ya. Yada ikinci el flan mı acaba araç
Çünkü 2 yıl önce tanıtımları var aracın daha o zamanlarda bile 120 bin TL ye çıkmış piyasaya...
Almadan önce bende öyle diyordum ama alıp 3-5 gün kullanınca alışıyorsun ve Çok güzel geliyor büyük monitör. İyiki 27 almamışım diyorum. Ve başkasının 24...
Ben şu monitörü kullanıyorum tavsiye ederim.
Almış iken ne kadar büyük alırsan o kadar güzel oluyor bence monitör. Fiyatıda uygun bunun 31.5 inç için. 180...
Sinerjide bazen satılan ürün görseli ile ürün kodu alakasız oluyor :) Bak öyle olmasın kendi orjinal sitesinden flanda bak kodundan anakart doğru mu diye...
2. el mi aldın sen ürünü ? Veya kutusu açılmış mıydı sen aldığında. Biri alıp deneyip iade ederken o kabloyu çıkartmışta olabilir :)
Sıfır ürünse daha...
O güç kaynağında 2x 6+2 çıkış yok mu ? Üstüne 1 tane 6+2 çift çıkışlı değil mi ?
Eskiden bende aynı modelin 550W olanı vardı onda çıkışlar öyleydi sanki...
Yayıncıları takip et bu aralar çok Rtx 5070'li 50k bandında sistem topluyorlar.
Acelen yoksa onları kovala. Kasım indirimleri öncesi illaha biris güzel...
Ekran kartını bende 1 yıl önce başkasından aldım demedin mi ?
Yani Ekran kartının ne yaşadığını veya işlem görüp görmediğini sen bile bilemeyebilirsin.
Koymasına 55'e de koyarsın mesele SATILACAK MI ?
O dediğin sistemlerin tarihlerine bakmanı öneririm kaç haftadır duruyor ilanlar diye.
Hepmiz az buçuk...
Firmaları bizzat arayıp hız sorgulat bence.
O kendi sitelerinde adrese dayalı sorgulama bazen tam verimli çalışmıyor.
Mesela benim evede max 100 mpbs...