Elde kalan eski nesil USB bellekleri satma yöntemi işte :)
3 tane 64 GB SSD'yi ne yapar ki bir insan.
İhtiyacı olan 300 TL ye 1 tane 128 GB Metal kasa...
Az daha ekleyip metal kasa ve USB 3.2 destekli olan modeli çekin bence. Bu çok tarihi model kalmış. Hem tasarım olarak hem teknoloji olarak USB 2.0 nedir...
Anakart girişleri şunlar: Kasadan gelen Fan kontrolcünün çıkışını nereye bağlarsam bağlayım anakarttan ARGB ledleri ayarlayamam mı şimdi ? Bunun bir yolu...
Şuan öyle taktım ama oradan o kablo sarkıyor öyle ! Çift çıkşlı olan ortada duruyor öyle.
Ben kimsede böyle sarkan kablo görmemiştim sanki :D
1764434597...
Beyler Ekran kartım 8+8 Güç girişi olan bir model.
Güç kaynağım modüler. Bir tane direkt 6+2 pin var 1 tanede dual 6+2 li kablo var. Hatta şekiller şöyle...
Stok fan takarken onları çıkartıyorlar :D Atmadıysan anakart kurusunda flan olabilir.
Veya hazır sistem olarak aldıysan stok fanı takarken onları atmışta...
Fiyatlar piyasanın baya üsttünde olsa gerek tek tük bazı ürünler dışında %20 indirimli halleri bile piyasada diğer satıcılardan pahalı olabiliyor.
1-2...
Bu tarz ürünlerde geri iade o kadar kolay mı öyle ?
Sonuçta ürün perşembe gelse takacan kurulum yapacan flan !
Açılmış ve içine kurulum yapılmış M2 SSD...
Kargo ücreti çıkartıyor üstüne taksit yok ve benim Hepsiburada da premium üyelik var zaten üstüne puanlar flan vardı ondan Hepsiburada'dan aldım. Açıkçası...
Açık ara MSİ olan bence.
Bende şu 3 model arasındaydım İndirime hangisi girerse onu alırım diye. ( KC3000 ve Msi 480 Pro daha öncelikliydi tabi. )
Msi 480...
Her sene bu dönemlerde bilerek mi yapıyorlar nedir piyasa karışsın fiyatlar yükselsin diye çözemedim ama. Daha önce Bitcoin'in en fırladığı zamanda böyle...