RAM ve SSD ler uçuyor her geçen gün. Üstüne Ekran kartlarıda uçacak üreticiler açıkladı %15-20 zam garanti.
Üstüne yıl atladı diye enflasyon farkından ve...
24k fiyat 5060 Tİ için ucuz veya kampanya indirimli fiyat denilecek bir fiyat değil ki.
RTX 5070 ler bile 29K zaten. Üstüne bazen kampanya flan olup...
Şu sistem nasıl hocam ? RAM 32'den 16'ya düşüyor ama Anakart ve Ekran kartı Asus oluyor X serisi oluyor. RAM ilerde illaha eklenir ama Anakart birkere...
Daha fazla bilgi vermen lazım.
Nasıl donuyor ! Veya ne yaparken donuyor.
Hata kodu veriyor mu
Donarken bir BİP SESİ veriyor mu ? Bip sesinin uzunluğu ve...
Gerçekten güzel indirim var. Geçen ay kasa almamış olsam kesin alırdım.
Siyah Renk olmasıda ayrı güzel. 6500-7000 TL lerden aşağı düşmüyordu bu kasa. (...
Alışkanlıklar ile alakalı. İlk geçerken fark yok gibi oluyor ama tekrar eski 60 Hz i görünce farkı anlıyorsun.
Mesela ilk 60 Hz Monitörümden 180 Hz e...
Açıkçası yeni sistem kurmuştum Windows 10 da ( Yılların eskiliği direk M2 yi takıp kullanmamın flanda etkisi olabilir. Eski Ekran kartlarının verilerinin...
İlllaha kampanyalı bir şeyler olabilir 9060 Xt veya 5060 Tİ 16 gb tarafında.
7500F işlemci B serisi anakart 1 TB M2 SSD 16 GB RAM ve yeni bir kasa PSU ile...
Yanlış anlamayın ama 35k lara eski sistem toplamak yerine sıfır garantili tertemiz yeni nesil bir kampanyalı sistem düşürmeye çalışsanıza ? 3 Taksit olur...
Olay sensin bensinlik bir olay değil.
Sen hiç Aldığın monitör sorunlu çıktıda geri iade süreçleri ile uğratın mı ? Ben uğraştım ordan biliyorum.
Elinde...
Kağıt üstünde güzel gibi görünüyor. Ama sadece Sinerji veya İncehesapta var. Üstüne taksitte yok. ( Onlinedan gelmesi ve ölü piksel flan çıkarsa uğraşması...
Yeni bir Kasa aldım. Kasada Type-C giriş yeri var. Ama Anakartımda Type-C girişi yok.
Onun yerine 2 adet USB3.0 girişi var. Acaba bir aparat ile bu USB...