Kaliteyi ucuza alamazsın.
Milletin deli gibi araba kovaladığı yerde araçlar ucuz oluyorsa anla ki bir sorun sıkıntı veya RİSKİ varki ucuz oluyor. Yok bizim...
Bir sürü kasa opsiyonu varmış direkt alırken alacaktın.
https://www.incehesap.com/daemon-oem-paket-fiyati-58355/
Artık almışın bence kullan gitsin. İyice...
Amazon şuan en iyi taksiti veren 6 ay taksit veriyor çoğu karta.
Vatan'da 3 taksit veriyor. Paraf'a özel 6 taksit var sadece Vatan'da
Hepsiburada da...
Zaman kaybı hep işte 3-5 gününü yiyecek belki.
RAM kara borsa hergün zamlanan bir şey birde. Fiyatlar artarsa flan gene sıkıntı.
Ama dediğin gibi bende...
Açıkçası bu devirde ucuza RAM bulduysan çaktırma RAM kolay bozulan bir parça değil yeterki ORJİNAL ÜRÜN OLSUN.
Ben yıllar önce öyle DDR3 bir RAM almıştım...
Bence alınmaz.
Az daha ekle Vatan'dan 40-42k arasına daha güzel bir sistemi kartına göre 3 veya 6 ay vade farksız taksit ile al geç bence...
Hem DDR5...
Piyasayı bilmeyen takip etmeyen birine denk gelirsen her şey satılabilir. Ama az piyasa bilen takip edene çok bu fiyatlar. Geçen bir tanıdık laf arasında...
i3 12100 F ve 5060 8 GB olan DDR4 bir sisteme trink para 34K vermekte ne bileyim akıl işi değil gibi. Hem i3 çok eski nesil hem LGA 1700 soket öldü H...
aerocool 'un kasaları çok tırt oluyor. Ama genede bu fan sesi normal değil. Kasa fanların 3 pin mi yoksa 4 pin mi ?
Fanları direk molexten enerji flan mı...
Rx 570 4 GB mi kaldı hocam. Milletin eskilerini toplamışın gibi geldi banada. 17 K fiyat üstüne 2-3k da M2 SSD ye verecen 20k oldu zaten.
Taksit maksit bir...
Yaa fanı değiştir yada yeni PSU al fanı durdurma diye çözüm mü olur.
En ısınan parça PSU zaten. Aktif elektirik geçiyor sürekli içinden. Dendiği gibi...
Tamam işte neyini anlamadım çözemedim :D
Şöyle 1 in 3 olan kablo çıkıyor. Her fan çıkışını buna bağlıyon bunuda anakartta takıyon bu kadar.
Her fandan 2...