frekozy isimli üyenin son içerikleri

1. F

Yeni pc topladım fakat ekran kartını görmüyor internet kablosu çalışmıyor

Enterhnet kopuk değil 3 saat önce eski sistemimde çalışıyordu 1686848506 Kopuk değil 3 saat önce eski sistemimde çalışıyordu
  2. F

Yeni pc topladım fakat ekran kartını görmüyor internet kablosu çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba yeni sistem topladım fakat hem ekran kartını görmüyor, ışıkları yanıyor ve fanları dönüyor hem de internet kablosu yanıp sönmesine rağmen internet gelmedi ve kasanın rgb ledleri yanmıyor, acil yardımcı olabilir misiniz ?
  3. F

Kasa için yardıma ihtiyacım var

Şu an msi 3070 gaming x trio fakat onu da 4070 veya ikinci el 3080/3080 ti ile değiştireceğim
  4. F

Kasa için yardıma ihtiyacım var

Arkadaşlar merhaba toplayacağım sistemi genel olarak belirledim parçalar şu şekilde Intel Core i7 13700KF MSI MB PRO Z790-A WIFI Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz Nzxt C750 PA-7G1BB-EU 750W 80+ Gold Samsung 1TB 980 PRO w/ Heatsink MSI MAG CoreLiquid C360 ARGB 360 mm Buraya kadar tamamım...
  5. F

Çözüldü✓ Sistemi genel olarak belirledik fakat öneriye ihtiyacım var

Ekran kartı olarak Msi Rtx 4070 gaming x trio düşündüm fakat son kur artışında ekran kart fiyatlarını kura endeksli değil dolar bazıda ciddi arttırdılar dün 18500 tl civarında seyreden kartı bugün 25000 tl civarına çıkarmışlar, dün amazonun kendisi 27k'ya 4070 ti satıyordu bugün en düşük 31k...
  6. F

Çözüldü✓ Sistemi genel olarak belirledik fakat öneriye ihtiyacım var

Arkadaşlar merhaba toplayacağım sistemi genel olarak belirledim parçalar şu şekilde Intel Core i7 13700KF MSI MB PRO Z790-A WIFI Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz Nzxt C750 PA-7G1BB-EU 750W 80+ Gold Samsung 1TB 980 PRO w/ Heatsink MSI MAG CoreLiquid C360 ARGB 360 mm Buraya kadar tamamım...
  7. F

Sistemimi upgrade etmek istiyorum yardıma ihtiyacım var.

Arkadaşlar tekrardan merhaba intel odaklı bir sistem kurmaya karar verdik ve işlemci 13700kf olacak ve overclock yapacağız hangi anakartı neden tercih etmeliyiz z690-z790 ve hangi modellerini kullanabiliriz anakart için bütçe maks 10k fakat daha düşük olsa iyi olur ana odak arada çok büyük fark...
  8. F

Güzel de onu alırsak diğer parçaların bazılarına para kalmıyor
  9. F

Bu da aklıma yattı fakat Intel bir sistem olsa daha güzel olur oyunda intel işlemci daha iyi, oynayan birçok insan imkanı olunca amd'den intele geçiyor
  10. F

1080p 240hz, oyun ayarlarını competitive birkaçı hariç very lowda kullanıyorum. Daha yüksek ekran kartı olanlarda ekran kartı düşük ayarlarda yüzdesi düşük çalıştığı için düşük fpsler alıyorlar.
  11. F

Merhaba sistemimin özellikleri bunlar : MSI RTX 3070 GAMING X TRIO RYZEN 5 5600 İşlemci MSI B450M-A PRO MAX ANAKART GSKILL RIPJAWS 2X8 16 GB 3000MHZ RAM TOSHIBA OCZ 500GB SSD POWERBOOST VK-T01B 650W 80+ KASA Sadece pubg oynuyorum ve pubg odaklı bir upgrade yapmak istiyorum. Sistemin...
Geri