frell isimli üyenin son içerikleri

1. F

PUBG Mobile 120 FPS Seçiliyken 65 FPS’e Kilitlenme Sorunu (Xiaomi Pad 6)

Sağolasın knkm vaktini ayırıp yardımcı olmaya çalıştığın için bazen istediğimiz şeyler hemen olmuyor neyse uzun lafın kısası top pupg de haber bekliyorum
  2. F

Knk denemedim ama gerek de yok çünkü 120 Hz zaten oyun içine girdiğimde ben onu biraz araştırdım puog de sıkıntı varmış nasıl desem mail atiydim video kanit istediler dediler işte 120 Hz guncelemeden sonra cihazı tsnitik yeni 65 FPS kilitlenmis olabilir destek ekibi incelicek dendi o dehilsede...
  3. F

İşte sıkıntı orda ve ayarlarda da açık hani 120 ve 90 FPS desen ki cihaz güçsüz vermiyor olamaz çünkü 120 FPS de oynadım cihazı yeniden baslatigima düzelmişti sonra gene bozuldu cihazda güçsüz olamaz
  4. F

Knk aklına gelip gelebilecek herşeyi denedim sadece çözümlerden sadece telefonu yeniden başlatma çözdü oda 2 3 seferligine başka aklıma çözüm yolu gelmedi dediğini denedim oyun içinde yaptım pil performansını ayarlamayı ama etki yok orda anlatmak istediğimde suydu bak ss aticam görürsün betada...
  5. F

Sağolasın knkm cevabın için ama olumsuz ama şunu fark ettim betaya girerken 120 Hz calisiyor ekran ama puog limit koyuyor ya 120 Hz gözüküyor alt limit 120 72 gözüküyor ama normal puog girerken o 72 45 gözüküyor 120 Hz yazsa bile
  6. F

Knk normal pupg de her türlü denedim aynı betada sabit 120 veriyor iken normal pupg de 120 secince 65 herşeyi denedim telefonu yeniden başlat dediğimde ise düzeldi ama sonra ine aynı oldu tekrar yeniden baslatigima düzelmedi cihazda sorun olamaz çünkü 120 FPS yeniden başladığında duzeldiginde...
  7. F

Merhaba, PUBG Mobile’da 120 FPS (Ultra Extreme) seçeneği açık olmasına rağmen oyun 65 FPS’e sabitleniyor, 66 bile olmuyor. Durum şu şekilde ilerliyor: Cihazı yeniden başlattığımda yaklaşık 2–3 saat boyunca 120 FPS sorunsuz oynatıyor. Ancak oyundan çıkıp tekrar girdiğim anda FPS tekrar 65’e...
Geri