Frema isimli üyenin son içerikleri

1. F

PS5 Slim İçin Hangi Monitör Daha Mantıklı?

PS5 için monitör bakıyorum ve şu an iki model arasında kaldım. Bir süredir araştırıyorum ama aralarında net bir karar veremedim. Aşağıda linklerini bıraktığım iki monitörden hangisini tercih etmeliyim sizce? Kullanan varsa yorumlarını duymak isterim. Ayrıca bu ikisinden daha iyi fiyat/performans...
  2. F

PS5 KASMA HİSSİ NASIL DÜZELİR

Yeni bir PS5 30th anniversary Edition aldım ve elimde önceden kullandığım HP X27i (1440p 144Hz, FreeSync destekli) monitör var. Konsolu doğrudan HDMI ile bu monitöre bağladım. Her şey normal gibi görünse de, oyun oynarken veya menülerde gezinirken bile hafif bir “kasma” hissi yaşıyorum...
  3. F

PS5 CD'li sürüm alırken nelere dikkat edilmeli?

PS5 almak istiyorum ama piyasadaki fiyatlar çok değişken. Benim önceliğim CD'li (disc) sürüm, çünkü fiziksel oyunları da kullanabilmek istiyorum. Kesinlikle Bilkom garantili ürünlere yönelmek istiyorum. Hem Türkiye distribütörü, hem de garanti süreci güvenli olduğu için. Ama fiyatlarda çok fazla...
  4. F

Yeni aldığım S23 FE'nin sarjı bitmesi

Bataryanın yazıf olabileceğini tahmin ediyordum ama boşta kaldığı zaman düşeceğini düşünmüyordum bu fiyat segmentinde en iyisi olduğunu düşünerek aldım hata mı ettim diye düşünüyorum açıkcası hem daha önce xiaomi kullandığım için hem de telefondan oyun oynamadığım için diğer çin menşeili...
  5. F

Yeni aldığım S23 FE'nin sarjı bitmesi

3 Ağustos günü saat 12:00 civarında yeni telefon aldım (S23 FE) aldığımda şarj seviyesi %40 civarındaydı gece 23:00 şarj seviyesini %5 getirerek ilk sarjımı yaptım sonra normal kullanarak 6 agustos saat 05:00 civarı 2. sarjımı yaptım ve yaklaşık 10 -11 saat ciavarı telefonun tuş kilidi kapalı...
Geri