frenzyx isimli üyenin son içerikleri

1. F

🔥İndirim Intel 270k Plus CPU 16 Bin TL

Bu işlemciyi üretkenlik için alıyorsanız düzgün bir 360lık almayı da unutmayın. Hatta kafa rahatlığı için 420lik daha iyi olur.
  2. F

Yardım 1tb Wd Black Sn7100 6999 TL

Şu an alınabilir durumda.
  3. F

❌İndirim Bitti! Intel Core Ultra 9 285k 3.7ghz 24.999₺

Bunun yerine 270k plus alın. Hem daha uygun, hem de biraz daha iyi.
  4. F

Noctua'dan Sonra Alınabilecek En İyi Hava Soğutma?

Lga1851 için thermalright phantom spirit serisi, diğer platformlar için ise Phantom spirit serisi. :) Şaka bir yana, her hava soğutmanın performansı her durumda aynı olmuyor. Mesela Lga1700 ve AM5 için daha uygun fiyatlı Fsp Mp7 de düşünebilirsiniz.
  5. F

🔥İndirim Nestle Fındıklı Gofret 8x 99,90tl

2 kutu da ben aldım. Teşekkür ediyorum.
  6. F

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 9070 XT Pulse 32499 TL

9 taksit sadece Hepsiburada Premium Worldcard için geçerli. Diğer kredi kartlarına en fazla 6 taksit yapıyor.
  7. F

Amd Vs Nvidia Linç Yeme Zamanı

Aklıma gelmişken, ecnebilerin bir lafı var: kötü ürün yoktur, kötü fiyatlandırma vardır. Bugün iki firma aynı performansı aynı fiyata verse, şahsi fikrim, çoğu arkadaş tercihini Nvidia'dan yana kullanır. Ya da 15bin liraya 16 GB 9060 XT satılsın, çogu kimse, kafasındaki soru işaretlerini bir...
  8. F

Amd Vs Nvidia Linç Yeme Zamanı

Söylediklerinize tamamen katılıyorum, hatta fiyat/performans olarak daha fazlasını verdiğini düşündüğüm için ekran kartı konusunda AMD tarafına daha yakınım (işlemcide şimdilik intelciyim) ama şöyle de bir gerçek var ki, Nvidia uyumluluk ve program/yazılım konusunda Amd'den maalesef daha iyi...
  9. F

Bilgisayarda Dosyayı Silme

Sahiplik alarak silmeyi deneyin. Sahiplik alma eklentisi için de internette gerekli regedit kayıtları var.
  10. F

Çözüldü✓ Microsoft Store Nasıl Geri Getirilir

Windows 11 pro, değil mi?
  11. F

Çözüldü✓ Microsoft Store Nasıl Geri Getirilir

İsletim sistemi ve sürümü nedir?
  12. F

Çift Sim Servet Kayıtlı Ne Demek ?

Sıfırlama, güncelleme konusunda en güvenlisi server kayıt.
  13. F

Öneri Ütopyada Ekran Kartları Baya İyi İndimlerde

Şu zamanda 20k liraya 8gb ekran kartı almak çok mantıklı olmasa gerek. Edit: Ütopya değil, İtopya olacak.
  14. F

Yeni Bilgisayar İçin Parça Önerileri

Dışarıdan, biraz da indirim kovalayarak bazı parçaları daha uyguna alabilirsin.
  15. F

Yardım 9 Kg 22 Desi Kargoyu En Uygun Nereden Kargolarım?

Yukarıda arkadaşin yazdığı gibi DHL ile online gönderi hazırlayarak gönderin. En büyük paketi seçin, kendiniz ayrıca desi hesabı yapmayın. Şube teslim ile çok uyguna gecelecektir.
Geri