frenzyx isimli üyenin son içerikleri

1. F

❌İndirim Bitti! Darmoshark M3 V2 Şarjlı Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse 1589 TL

Acele etmezseniz bu veya başka beğeneceğiniz bir üründe denk getirirsiniz. Kupon konusunu görünce önce bir süredir sepetimde duran Fevell Z1 almıştım ama arkadaşlar doğrudan bu mouse'un konusunu açınca onu iptal edip bunu aldım. Yani illa ki birşeyler denk gelir. Bazen de ne alacağınızdan çok...
  2. F

❌İndirim Bitti! Darmoshark M3 V2 Şarjlı Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse 1589 TL

Trendyol neredeyse hergun 300 liralık indirim kodu veriyor. Bu mouse'u 300 lira indirimle veya beğendiğiniz başka bir mouse'u 300 lira daha uyguna alabilirsiniz. Ben de bir süredir takipteydim, sonunda denk getirdim.
  3. F

Ben de demin mouse özelliklerine bakarken farkettim. 13cm bir mouse için fazla büyük değil mi? Sorun oluyor mu kullanırken yoksa alışmak mi gerekiyor? Edit:yazım
  4. F

Kupon konusunu, bu mouse konusunu açanlara ve yorum yapanlara teşekkür ediyorum. Konudaki mouseyi aldım.
  5. F

Senin konuyu şimdi gördüm. Az önce Fevel Z1 aldım. İptal etmeli miyim acaba?
  6. F

❌İndirim Bitti! Trendyol Elektronikte 1200/300 İndirim

Geçenki kuponu kaçırmıştım, Fevell Z1 mouse aldım, teşekkürler. Edit: bunu iptal edip darmoshark M3 v2 aldım.
  7. F

🔥İndirim Hyperx Cloud Stinger 2 Core Kablolu Kulaklık 1.999 TL

Hafta içi aynı fiyata (fiyat hâlâ aynı) Amazon'dan Razer blackshark v2 x sipariş etmiştim. Hiç bu tarz kulaklık tecrübem olmadığı için yorum yapamıyorum.
  8. F

❌İndirim Bitti! Getir Büyük Sütaş Laktosuz Süt 6 Tane 250tl Tanesi 41tl

İptal mi edilmiş, yoksa daha yola mi çıkmamış? Ben de 4-6 arası istedim.
  9. F

❌İndirim Bitti! Getir Büyük Sütaş Laktosuz Süt 6 Tane 250tl Tanesi 41tl

12 tane sipariş ettim, teşekkür ederim..
  10. F

🔥İndirim Fevel Z1 3395 Mouse 1.223₺

Seçenek sunup kafa karıştırmayın lütfen :) bir tane söyleyin. Ya da o mouselardan birini alınca Fevel Z1 ile arasındaki farkı hisseder miyim?
  11. F

🔥İndirim Fevel Z1 3395 Mouse 1.223₺

2000 liraya kadar daha iyisi var mı?
  12. F

🔥İndirim 6 Adet Tadıbu 880₺ Adet 146₺

Teşekkürler.
  13. F

Egea1.4 Fire Vs 1.3 Multijet

2021 model 1.4 Egea sedan kullanıyorum 1.5 yıldır. Daha önce hiç Multijet kullanmadığımi için kiyas yapamıyorum ama hacmine, gücüne göre gidiyor, uzun yolda daha iyi gidiyor. Gömüldüğü kadar ölü bir motor değil kesinlikle. 1.4 aractan nasıl gitmesini bekliyorlar, onu da anlamış değilim...
Geri