Hocam merhaba ben sorunu şuanlık çözdüm, ama neler denemedim neler. Size tek bir şey yapmanızı rica edeceğim. Eski bir Realtek ses driverini gezginlerden indirin hangi sürüm olduğu önemli değil. Eski driveri kurduktan sonra pcye rest atın. Sonrasında windows update güncellemelerine baktığınızda...
Hocam şuan başka bir ildeyim kutusu ve faturası da o yüzden yanımda değil malesef, dediğiniz adrese maili gönderdim size kaç gün içerisinde mailinize dönüş yapmışlardı acaba hatırlıyor musunuz?
Mail adresini lütfen yazabilir misiniz rica etsem, ben ürünü vatan bilgisayardan aldım daha 2 hafta oldu vatan ile mi iletişime geçmem lazım yoksa hp ile mi hocam?
Merhabalar, bugün vatandan 4.600₺ ye cloud 3 wireless aldım. Genellikle fps oyunları oynadığım için bu kulaklığı tercih ettim.
Kulaklığı bilgisayara bağladığımda valoranta girdiğimde kulaklığın mikrofonu oyun içinde sesimi ya hiç almıyor ya çok çok kısık alıyor, sesimin duyulması için tam...
Hocam merhaba ürünü az önce sipariş verdim. Aklıma takılan bir konu var 250hz Overclock ibaresi. Overlocksuz ekran yenileme hızı kaç hz? Cevaplarsanız sevinirim.