freshless isimli üyenin son içerikleri

1. F

BEYAZ pc kasası boş 2000tl Bütçe

Bütçem 2000tl civarı özellikle beyaz olsun.
  2. F

Xfx rx6800xt 650w psu

Eski ekran kartını satıyormusun 1 ay sonra rx6600 almayi dusunuyordum eğer bekleyebilirsen çok kullanılmamışsa testleri atabilirsen fiyatta anlasiraak ben alabilirim
  3. F

Çözüldü✓ 5K fiyat bandı Monitör Önerisi

Evet bende ondan aldım beyazından yinede teşekkür ederim
  4. F

İKİNCİ EL EKRAN KARTI ALINIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER?

Arkadaşlar sistem toplayacam ikinci el ekran kartı almayı düşünüyorum fiyatlar malumumuz nelere dikkat etmeliyim nelere bakmalıyım satın alırken hangi testlerde kaç derece olmalı?
  5. F

ASUS TUF MONİTÖR NASİLDIR SİYAHMI BEYAZMI

https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-vg249q3a-w-238-180hz-1ms-hdmi-dp-adaptivesync-fhd-ips-beyaz-gaming-monitor_u28370 İki tane seçenek var aşağıya inerseniz fark edersiniz beyaz ve siyah arasında sync diye yazılımsal bir fark var heralde ne işe yarıyor bilmiyorum normalde beyaz istiyorum...
  6. F

Arkadaşlar az daha verip daha iyi almayı bende biliyorum ama bütçem bu bu parada alabiliyorum. Fiziksel olarak alabileceğim biryerden olursa çok çok çok daha iyi olur.. kargoya çok sıcak bakmıyorum ve görmek iyi hissettiriyor...
  7. F

4-5k arası monitör önerisi

Bende ariyorum ne aldın?
  8. F

5k civarı monitör almak istiyorum. İtopyada bitane çok güzel buldum fakat markası güven vermedi bi inceleyebilirmisiniz...
  9. F

15-20k sistem ve 5k monitör

Arkadaşlar psu içinde olan kasalardan önerebilir misiniz?? Önereiğiniz monitörler gayet güzel fakat sizce 2. El güzel olurmu temizse? Yakınım öyle almıştı hiçbir problem olmadı yani sırf sıfır alıcam diye ekstra 2k vermeyede gerek yok aslında. Yoksa sıfırmı alayım? 1745961380 Psu+kasa daha ucuz...
  10. F

15-20k sistem ve 5k monitör

5 k monitör önerir misiniz? sistem ise 15-20k maksimum olsun ben bir sistem düşündüm kafamdan linkleri atıyorum: Anakart...
Geri