Eski ekran kartını satıyormusun 1 ay sonra rx6600 almayi dusunuyordum eğer bekleyebilirsen çok kullanılmamışsa testleri atabilirsen fiyatta anlasiraak ben alabilirim
Arkadaşlar sistem toplayacam ikinci el ekran kartı almayı düşünüyorum fiyatlar malumumuz nelere dikkat etmeliyim nelere bakmalıyım satın alırken hangi testlerde kaç derece olmalı?
https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-vg249q3a-w-238-180hz-1ms-hdmi-dp-adaptivesync-fhd-ips-beyaz-gaming-monitor_u28370
İki tane seçenek var aşağıya inerseniz fark edersiniz beyaz ve siyah arasında sync diye yazılımsal bir fark var heralde ne işe yarıyor bilmiyorum normalde beyaz istiyorum...
Arkadaşlar az daha verip daha iyi almayı bende biliyorum ama bütçem bu bu parada alabiliyorum. Fiziksel olarak alabileceğim biryerden olursa çok çok çok daha iyi olur.. kargoya çok sıcak bakmıyorum ve görmek iyi hissettiriyor...
Arkadaşlar psu içinde olan kasalardan önerebilir misiniz?? Önereiğiniz monitörler gayet güzel fakat sizce 2. El güzel olurmu temizse? Yakınım öyle almıştı hiçbir problem olmadı yani sırf sıfır alıcam diye ekstra 2k vermeyede gerek yok aslında. Yoksa sıfırmı alayım?
1745961380
Psu+kasa daha ucuz...